Curăţare / Lustruire

Curăţare / Lustruire 

 • Vârfuri de lustruire de cauciuc
  Vârfuri de lustruire de cauciuc
  Vârfuri albastre pentru finisarea şi lustruirea tuturor metalelor feroase. Îndepărtează bavurile mici şi zgârieturile lăsate de polizare şi şlefuire, curăţă şi întăreşte canelurile. De asemenea eficiente pe cele mai multe pietre şi pe ceramică.
 • DREMEL® EZ SpeedClic: Disc textil de lustruire
  DREMEL® EZ SpeedClic: Disc textil de lustruire
  Acest disc este ideal pentru lustruirea metalului şi a materialelor plastice. Poate fi utilizat cu mandrina 402. Rapid, uşor, fără cheie.
 • Disc de lustruire impregnat
  Disc de lustruire impregnat
  Discul de lustruire impregnat pentru îndepărtarea uşoară a petelor şi pentru luciul strălucit. Funcţionează pe diferite suprafeţe precum oţelul, aluminiu, alamă, argint, aur, plastic dur etc. Discul de lustruire este impregnat un abraziv siliconic carbură şi un lubrifiant de răcire, astfel încât nu este necesar un compozit pentru lustruire.
 • Discuri de lustruire
  Discuri de lustruire
  Ideale pentru lustruirea metalelor şi materialelor plastice. Folosirea componentei de lustruire nr. 421 cu aceste discuri oferă un luciu strălucit. Utilizaţi 414, 422 şi 429 cu mandrina 401. Utilizaţi 425 cu mandrina 402.
 • Perii
  Perii
  Utilizate pentru debavurarea uşoară, curăţirea şi lustruirea argintăriei, bijuteriilor şi a altor metale preţioase. Se pot folosi cu componenta de lustruire (421).
 • Perii din oţel carbon
  Perii din oţel carbon
  Perie versatilă pentru îndepărtarea ruginii şi coroziei, lustruirea suprafeţelor metalice, debavurarea şi curăţirea suprafeţelor de joncţiune sau curăţirea componentelor electrice.
 • Perie abrazivă de performanţă ridicată
  Perie abrazivă de performanţă ridicată
  Perie abrazivă de înaltă performanţă pentru debavurare, curăţare, îndepărtarea rugini şi coroziunilor. Poate fi utilizată la o viteză mai mare decât celelalte perii (max. 20.000 rpm).
 • Perii de oţel inoxidabil
  Perii de oţel inoxidabil
  Periile de oţel inoxidabil nu provocă ruginire după periere, când sunt utilizate pe metale rezistente la coroziune, cum sunt cositorul, aluminiu şi oţelul inoxidabil.
 • Perii de alamă
  Perii de alamă
  Perii de alamă sunt non-scântei şi sunt mai moi decât oţelul. Ele nu vor zgâria metalele moi precum aurul, cuprul, alama.

Recently Viewed

No products

QR code

Menu