Tăiere

Tăiere 

 • DREMEL® EZ SpeedClic: Set de bază şi discuri de tăiere
  DREMEL® EZ SpeedClic: Set de bază şi discuri de tăiere
  Dremel, inventatorul sistemului de schimbare rapidă EZ SpeedClic pentru accesoriile uneltelor rotative, oferă acum o linie extinsă de accesorii EZ SpeedClic pentru tăierea metalului. Setul de bază SC406 include mandrina unică EZ SpeedClic şi două discuri de tăiere a metalului întărite cu fibră de sticlă. SC456, SC456B şi SC409 sunt discuri de înlocuire pentru tăierea metalului, prin care discurile SC409 au o grosime de doar 0,75 mm.
 • DREMEL® EZ SpeedClic: Discurile de tăiere a plasticului, pachet de 5 bucăţi
  DREMEL® EZ SpeedClic: Discurile de tăiere a plasticului, pachet de 5 bucăţi
  Discurile de tăiere sunt realizate special pentru tăierea în toate tipurile de materiale plastice. Rapid, uşor, fără cheie.
 • DREMEL® EZ SpeedClic: Disc de tăiere a lemnului
  DREMEL® EZ SpeedClic: Disc de tăiere a lemnului
  Taie rapid lemnul. Cu acest disc de tăiere a lemnului EZ SpeedClic 544 de ø 38 mm, puteţi tăia atât tipurile dure, cât şi cele moi de lemn şi, de asemenea, melaminatele. Învelişul de carbon face ca discul să fie foarte durabil. Rapid, uşor, fără cheie.
 • DREMEL® EZ SpeedClic: Discul de tăiere diamantat
  DREMEL® EZ SpeedClic: Discul de tăiere diamantat
  Un accesoriu unic, adecvat în special pentru tăierea materialelor dure. De exemplu beton, marmură, piatră, porţelan, ceramică şi răşini epoxidice dure. Discul de diamant produce o tăietură fină, este extrem de durabil, nu se rupe şi menţine forma. Rapid, uşor, fără cheie.
 • Discuri de debitare
  Discuri de debitare
  Pentru debitare şi tăiere în metale, lemn şi materiale plastice. Cu discurile de debitare se pot tăia sau cresta cu uşurinţă bolţuri, şuruburi, plăci metalice, lemn şi materiale plastice subţiri. Discurile de debitare întărite cu fibră de sticlă (426) şi discurile de performanţă ridicată (420) sunt destinate aplicaţiilor dure. Discul de debitare taie de-a lungul muchiei. Nu încercaţi să polizaţi sau să tăiaţi linii curbate cu aceste discuri. Folosiţi discurile de debitare Dremel cu mandrina 402.
 • Disc de tăiere/modelare
  Disc de tăiere/modelare
  O soluţie totală pentru lemn. Construcţia specială a discului pentru tăiere/modelare 542 oferă posibilitatea de tăiere pentru speciile de lemne tari şi moi, pentru tăiere şanţuri şi modelare. Învelişul de carbon oferă discului o durabilitate specială.
 • Lame de tăiere/debitare
  Lame de tăiere/debitare
  Lame de ferăstrău de precizie, pentru tăieturi fine, curate şi drepte pentru toate soiurile de lemn. Perfect pentru podele laminate şi de lemn şi pentru placaje subţiri din lemn. Utilizat numai cu ataşamentul mini-ferăstrău Dremel 670. Fabricat din oţel-carbon, cu 48 de dinţi de precizie garantată, produce tăiere rapidă până la 6,35 mm.
 • Freze de tăiere spirale
  Freze de tăiere spirale
  Freza de tăiere multifuncţională 561 taie în lemn, plastic, fibră de sticlă, plăci gips-carton, placaje laminate şi de vinil. Freza de tăiere 562 taie plăci ceramice de perete, placă de ciment şi ipsos. (Nu este potrivită pentru podea)
 • Scule de îndepărtare mortar
  Scule de îndepărtare mortar
  Ideale pentru curăţirea mortarului de pe ziduri şi podele la înlocuirea plăcilor ceramice rupte. Utilizate cu ataşamentul de îndepărtare mortar Dremel 568.

Recently Viewed

No products

QR code

Menu