Şlefuire

Şlefuire 

 • DREMEL® EZ SpeedClic: Perii abrazive pentru detaliere
  DREMEL® EZ SpeedClic: Perii abrazive pentru detaliere
  Periile abrazive pentru detaliere sunt construite din fibre foarte flexibile, care permit îndepărtarea “stratului exterior de suprafaţă”, fără deteriorarea stratului de bază. Acesta poate fi utilizată pentru debavurarea, curăţirea, finisarea şi polizarea părţilor fine, cu suprafeţe constrânse şi greu accesibile.
 • DREMEL® EZ SpeedClic: Perne abrazive
  DREMEL® EZ SpeedClic: Perne abrazive
  Perne abrazive de finisare medii dure şi perne abrazive de finisare. Pentru îndepărtarea precisă şi delicată a materialului pe metal, sticlă, lemn şi plastic. Materialul flexibil face posibilă lucrul în zone restrânse sau de formă neregulată. Aceste discuri abrazive pot fi utilizate cu mandrinele 402 precum şi SC402. EZ SpeedClic. Rapid, uşor, fără cheie.
 • DREMEL® EZ SpeedClic: Discuri de şlefuire
  DREMEL® EZ SpeedClic: Discuri de şlefuire
  Discurile de şlefuire EZ SpeedClic sunt excelente pentru şlefuire uşoară şi modelare. Discurile sunt disponibile la o fineţe situată între 60 şi 240, la un diametru de 30 mm şi sunt compatibile cu mandrina SC402. Schimbaţi discurile fără a utiliza o cheie! Discurile de şlefuire EZ SpeedClic rezistă de 2 ori mai mult şi îndepărtează de 2 ori mai mult material decât discurile de şlefuire Dremel 411 şi 413. Rapid, uşor, fără cheie.
 • Benzi de şlefuire
  Benzi de şlefuire
  Pentru modelare de degroşare şi de netezire în lemn şi fibre de sticlă, îndepărtarea ruginii de pe suprafeţe metalice şi modelare suprafeţe de cauciuc.
 • Discuri dirijate
  Discuri dirijate
  Perfecte pentru şlefuirea suprafeţelor plane şi în relief pe metale, lemn, cauciuc şi materiale plastice.

Recently Viewed

No products

QR code

Menu