Patroane / Mandrine / Diverse

Patroane / Mandrine / Diverse 

 • Burghie pentru sticlă
  Burghie pentru sticlă
  Burghiele pentru sticlă Dremel sunt ideale pentru realizarea de orificii în sticlă.
 • Patroane
  Patroane
  Patroanele cea mai precisă modalitate de a ţine un accesoriu într-o unealtă multifuncţională. Trusa de patroane 4485 este o selecţie a diferitelor mandrine disponibile (0,8 / 1,6 / 2,4 / 3,2 mm) inclusiv o piuliţă de prindere pentru patron. Nu este compatibilă cu Dremel 4200.
 • Dispozitiv de prindere universală
  Dispozitiv de prindere universală
  Dispozitivul de prindere universală Dremel (4486) vă permite să schimbaţi rapid şi uşor accesoriile uneltei multifuncţionale Dremel fără folosirea patroanelor. Acceptă accesorii între 0,4 mm şi 3,4 mm. Nu este compatibilă cu Dremel 4200.
 • Mandrine
  Mandrine
  Mandrinele sunt folosite pentru montarea diferitelor accesorii, precum discurile de lustruire cu pâslă sau discurile de debitare.
 • Set de burghie de precizie
  Set de burghie de precizie
  Setul de burghie de precizie Dremel (628) conţine 7 burghie pentru găurirea în lemn sau metal moale. Diametrele diferite incluse sunt 0,8 / 1,2 / 1,6 / 2,0 / 2,4 / 2,8 şi 3,2 mm. Necesită dispozitivul de prindere universală 4486 Dremel. Nu este compatibilă cu Dremel 4200.
 • Set de burghie de lemn
  Set de burghie de lemn
  Setul de burghie de lemn Dremel conţine 4 burghie cu punct de centrare pentru găurirea în lemn. Diametrele diferite de găurire sunt 3, 4, 5 şi 6 mm. Învelişul de titan oferă o înaltă performanţă şi o mare durată de viaţă.

Recently Viewed

No products

QR code

Menu