Aspiratoare robotizate, Aspirator robot V-TAC VT-5555 negru SKU 8650 -2, dioda.ro

      Aspirator robot V-TAC VT-5555 negru SKU 8650

      Aspiratoare robotizate, Aspirator robot V-TAC VT-5555 negru SKU 8650 -2, dioda.ro

      Aspirator robot V-TAC VT-5555 negru SKU 8650

      1.108,79 lei
      TVA Inclus
      Politica de returnare143
      8650
      Lipsa stoc. Termenul de livrare trebuie confirmat !

      Aspirator robot V-TAC VT-5555 negru

      Cantitate
      • Livrare prin curierLivrare prin curier1-2 zile lucratoare pentru produsele in stoc.
      • Retur in 14 zileRetur in 14 zile(pentru persoane fizice)
      • Garantie 24 LuniGarantie 24 Luni(persoane fizice sau 12 luni persoane juridice)

      Aspirator robot V-TAC VT-5555 negru
      Aveți grijă de casă fără efort cu noul aspirator robot inteligent V-TAC VT-5555 controlat de o aplicație mobilă. Datorită designului său modern și a performanțelor incredibile, aspiratorul este soluția perfectă pentru menținerea încăperilor curate și confortabile. Oferă până la 5 moduri de curățare, inclusiv vid, spălare și uscare. De asemenea, îl puteți programa cu ușurință datorită unei aplicații intuitive sau unei telecomenzi convenabile. Funcția WIFI compatibilă cu ALEXA și Google HOME
      Navigarea giroscopică SMART și cartarea ușoară a mediului care trebuie curățat folosind aplicația asigură o curățare ușoară și bună a locuinței. Datorită navigării inteligente, aspiratorul nu trece prin aceleași locuri în mod repetat, astfel încât curăță camera mai repede și după curățare, aspiratorul revine la baza de încărcare. Roțile mari și un motor puternic fac posibilă depășirea obstacolelor, adică praguri și / sau șine de piedestal pe podea, până la o înălțime de 15 mm.

      Conexiune și configurare SMART
      Aspiratorul este echipat cu un modul WiFi, care conectează aparatul la rețeaua de acasă, iar un aspirator poate fi gestionat de oriunde folosind o aplicație mobilă specială de pe telefon sau tabletă. Aplicația permite gestionarea ușoară a aspiratorului. Porniți-l în diferite moduri de curățare, setați trei niveluri de putere de aspirație, cartografiați un mediu deja curățat pe o hartă virtuală, programați curățarea și găsiți un aspirator. De asemenea, ne informează despre starea de încărcare a bateriei sau despre modul în care se află în prezent aspiratorul.

      Navigare giroscopică inteligentă
      Navigarea giroscopică inteligentă reduce semnificativ numărul de treceri și aspiratoare în același loc, asigură cea mai bună orientare în mediu și, prin urmare, reduce semnificativ timpul necesar pentru curățare. Datorită sistemului inteligent de navigație, este posibil să acoperiți practic 100% din suprafața de curățat, iar aspiratorul, care se recunoaște atunci când podeaua este curată, finalizează curățarea și revine la baza de încărcare.

      Curățare perfectă
      Aspiratorul este echipat cu un rezervor de apă înlocuibil cu un volum de 350 ml și un mop din microfibră, care vă permite să ștergeți mai mult de 120 m2 într-o singură încărcare. În plus, periile laterale funcționează în acest mod, colectând murdăria de pe podea, făcând curățarea și mai eficientă. Sistemul inteligent asigură o alimentare continuă, dar nu excesivă, cu apă fără ca mopul să fie prea umed și, prin urmare, este potrivit și pentru curățarea pardoselilor și a parchetului. Peria rotativă centrală este, de asemenea, echipată cu trei lame de cauciuc, care curăță în mod eficient covoarele și pardoselile netede, iar în combinație cu o pereche de perii laterale antistatice pot curăța zonele direct adiacente mobilierului, de-a lungul pereților, colțurilor camerei și altor materiale ajunge în locuri.

      Puterea de aspirație
      Aspiratorul robot are trei niveluri prestabilite de putere de aspirație în funcție de modul de curățare, care pot fi schimbate liber în funcție de nevoile actuale. Puterea maximă poate fi utilizată în locuri deosebit de murdare, în timp ce puterea minimă poate fi utilizată pentru curățarea întreținerii. În acest mod, unitatea funcționează la un nivel de zgomot atât de scăzut încât nu provoacă nicio interferență, chiar și atunci când vizionați un program TV.

      Curatenie programata
      Aspiratorul vă permite să programați curățenia pentru o anumită zi și oră. Puteți profita de absența oamenilor acasă.

      Filtrare HEPA
      Filtrarea în trei etape cu filtru HEPA ajută la păstrarea prafului fin, a acarienilor și a alergenilor la animale. Filtrul HEPA previne returnarea particulelor mici de praf în mediu. Întreținerea aspiratorului robotizat este foarte simplă, nu sunt necesare pungi de hârtie pentru funcționarea acestuia. Filtrul poate fi curățat și reutilizat.

      Senzori de coliziune și stop de cădere
      Aspiratorul este echipat standard cu senzori anti-coliziune și anti-cădere. Senzorii previn căderea aspiratorului pe scări și rafturi și protejează aspiratorul și mobilierul de deteriorări.

      Baterii de mare capacitate
      Bateria Li-Ion de mare capacitate, cu o capacitate de 2.500 mAh garantează o independență foarte lungă. Aceasta este o baterie de ultimă generație care nu necesită formatare. Aspiratorul robot este echipat cu o protecție specială care împiedică supraîncărcarea bateriei. Dacă este necesar, dispozitivul accesează singur suportul de încărcare și este încărcat.



      Parametrii produsului:
      - control prin intermediul aplicației mobile
      - programarea sarcinilor și sarcinilor
      - combinație de aspirare uscată și umedă
      - operare cu un singur buton
      - navigatie giroscopica inteligenta
      - suprafață de sticlă rezistentă la zgârieturi
      - curățare cu mop umed și curățare cu mop uscat XXL pentru a îndepărta praful fin
      - Perie centrală TURBO și o pereche de perii laterale
      - plan de curățare (curățare întârziată)
      - filtrare în trei etape: filtrele primare, secundare și HEPA păstrează chiar și cele mai fine impurități. (NU este nevoie de pungi de hârtie)
      - Motor japonez de curent continuu NIDEC fără perii, modern și silențios, cu o putere de 28 W și o durată lungă de viață



      Parametri tehnici:
      - acoperirea suprafeței de curățare: până la 120 m²
      - capacitatea recipientului de praf: 600 ml
      - puterea de aspirație: până la 1800 PA
      - zgomot: mai mic de 65 dB.
      - trei moduri de putere de aspirație
      - încărcare automată pe baza de încărcare
      - funcționare: 100 - 120 minute cu o singură încărcare
      - baterie: baterie Li-Ion de 2.500 mAh
      - senzori de cădere și anti-coliziune
      - Telecomandă cu infraroșu cu afișaj LED
      - volumul rezervorului: praf 600 ml
      - volumul rezervorului: apă 350 m

      Daca nu este specificat altfel la sectiunea stoc, acest produs se expediaza in 4 zile lucratoare

      V-TAC
      8650

      Referinte specifice

      Nou

      1 alt produs in aceeasi categorie:

      Aspiratoare robotizate, Aspirator robot V-TAC VT-5555 negru SKU 8650 -2, dioda.ro
      Aspirator robot V-TAC VT-5555 negru SKU 8650
      1.108,79 lei
      TVA Inclus
      Politica de returnare143
      8650