Cărucior G21 PROFI jante gonflabile de 280 kg

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 60 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 60 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 12,00lei.

06426264

Produs nou

Cărucior G21 PROFI jante gonflabile de 280 kg

Mai multe detalii

606,85leiTVA inclus.

12 Buc. Stoc furnizor la comanda in 3-4 zile

- +

Marca: G21

 
Mai multe informatii
Cărucior G21 PROFI jante gonflabile de 280 kg
Rudl G21 Profi cu o capacitate de încărcare de 280 kg pentru utilizare profesională și hobby cu o structură armată special concepută transportă, de asemenea, sarcini cu un volum mare și o greutate de până la 280 kg. Construcție, atelier, grădină sau cârmă mobilă G21 Profi are o construcție mai largă, cu armături interne din clasa sa decât alte cârme din clasa sa. Prin urmare, este mult mai durabil și poate transporta în mod fiabil chiar și sarcini foarte grele. Vă veți simți confortabil și natural atunci când conduceți cu el. Acum este mult mai ușor să mutați sarcini cu care ați depune mult efort cu cârma obișnuită. Chiar nu trebuie să țineți cont de cârma robustă G21 Profi, este puternică și durează mult.

În comparație cu alte cârme, cârma G21 Profi are o platformă de încărcare mai mare și de formă atipică. Dimensiunea sa este de 50 x 30 cm, la vârf 32,5 cm și, în practică, acest lucru înseamnă că puteți încărca confortabil chiar și obiecte foarte voluminoase pe el. Mutarea, mutarea pachetelor și a livrărilor voluminoase sau butoaie de bere, de exemplu, vor fi ușoare datorită cârmei G21 Profi bine proiectată. Roțile gonflabile bantam (centru încastrat, anvelopă proeminentă) cu diametrul de 33 cm sunt mai mari decât roțile altor cârme utilizate în mod obișnuit. Acest lucru face ca cârma G21 Profi să fie mai ușor de acționat, transportă sarcini mai grele și este mai confortabilă și mai sigură de manevrat, chiar și pe terenuri mai solicitante, cum ar fi într-o grădină, panou, cale pietroasă sau pietriș sau pavaje inegale.

Proprietăți:

- Construcție din fier armat cu acoperire de protecție
- Design robust
- Platformă de marfă spațioasă
- Roți bantam gonflabile mari
- Mânerele din cauciuc de formă ergonomică
- Max. sarcină (capacitate de încărcare): 280 kg
- Material: oțel
- Dimensiunea cupei (L x A): 500 x 300 mm
- Lățimea marginii frontale a cupei: 325 mm
- Diametrul roții: 330 mm
- Rulmenți: bilă
- Culoare: verde
- Dimensiunile cârmei (L x Î x A): 630 x 1220 x 680 mm
- Greutate: 14,5 kg

Daca nu este specificat altfel la sectiunea stoc, acest produs se expediaza in 4 zile lucratoare

6 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu