• Nou
    Detectoare de fum și căldură, Detector de fum KIDDE 29HD-L -1, dioda.ro

    Detector de fum KIDDE 29HD-L

    Detectoare de fum și căldură, Detector de fum KIDDE 29HD-L -1, dioda.ro

    Detector de fum KIDDE 29HD-L

    137,64 lei
    TVA Inclus
    Politica de returnare143
    08831352
    Lipsa stoc. Termenul de livrare trebuie confirmat !
    Detector de fum KIDDE 29HD-L
    Cantitate
    • Livrare prin curierLivrare prin curier1-2 zile lucratoare pentru produsele in stoc.
    • Retur in 14 zileRetur in 14 zile(pentru persoane fizice)
    • Garantie 24 LuniGarantie 24 Luni(persoane fizice sau 12 luni persoane juridice)
    Detector de fum KIDDE 29HD-L
    Detector de incendiu si fum - Model Kidde 29HD-L

    Detectorul optic (fotoelectric) alimentat de la baterie cu litiu (schimbabil) ofera un dispozitiv de alimentare a detectorului pentru 5 ani.

    Acest detector de incendiu autonom îndeplinește cerințele ČSN EN 14604 pentru instalații conform Decretului nr. 23/2008 Coll., privind condițiile tehnice de protecție împotriva incendiilor a clădirilor, care prevede că fiecare clădire nouă și obiect de clădire definit trebuie să fie echipat cu un dispozitiv autonom. dispozitiv de detectare și semnalizare.

    Detector optic (fotoelectric), conceput pentru monitorizarea continuă a aerului și fumului cu baterie litiu de 9V pentru alimentarea detectorului până la 5 ani (inclusă).

    Datorită tehnologiei de detectare fotoelectrică, detectorul reacţionează mai rapid la un incendiu, în prima etapă, când se produce o cantitate mare de fum vizibil, fără foc deschis, cum ar fi fumul de la obiecte mocnite etc. În caz de incendiu, se declanșează automat un semnal acustic de 85 dB, iar dispozitivul semnalează și vizual alarma (prin indicarea LED-ului roșu).

    Detectorul de incendiu este echipat cu un buton de test TEST pentru a verifica funcționarea corectă a echipamentului și HUSH pentru oprirea temporară a detectorului de incendiu în cazul unei alarme false. Apăsarea butonului va dezactiva imediat alarma timp de aproximativ 10 minute, va reduce sensibilitatea circuitelor și va dezactiva alarma acustică. Folosiți butonul HUSH numai dacă cunoașteți cauza activării detectorului (de exemplu, când gătiți sau prăjiți). După aproximativ 10 minute de la dezactivarea detectorului, detectorul este resetat automat la setarea originală de monitorizare a pericolului de incendiu. Dacă în încăpere rămâne o concentrație mare de fum, puteți apăsa butonul HUSH în mod repetat până când camera este ventilată corespunzător. Acest model este echipat cu cel mai recent senzor fotoelectric Kidde.

    Datorită designului său modern excepțional, acest dispozitiv poate fi instalat în locuri cu posibilitatea de activare accidentală a senzorului de „alarma falsă”, de exemplu în imediata apropiere a bucătăriei, spre deosebire de alte detectoare de incendiu convenționale. Detectorul are încorporat un sistem de control automat care monitorizează performanța, printre alte componente este un senzor, baterie sau circuite interne. Dacă este detectată o defecțiune sau o tensiune scăzută a bateriei, dispozitivul va suna atât acustic, cât și vizual. Detectorul de incendiu este echipat cu o blocare specială pentru a preveni demontarea accidentală a aparatului de către copii sau terți.

    Funcționarea bateriei permite instalarea rapidă și ușoară și asigură funcționarea corectă a detectorului. Amplasarea recomandată a detectorului de incendiu: spre bucătărie și vecinătatea acesteia, spre sufragerie, sufragerie, dormitor, hol, cazane, subsol, mansardă și oriunde unde folosiți aparate electrice precum aragazele electrice etc. Detectorul este dotat. cu un sistem care împiedică instalarea dispozitivului fără baterie. Funcționarea bateriei permite instalarea rapidă și ușoară și asigură funcționarea corectă a detectorului indiferent de tensiune (de exemplu, în cazul unei pene de curent).
    La fiecare etaj al casei, în fața fiecărei zone de dormit sau în imediata apropiere a dormitoarelor trebuie instalat cel puțin un detector de incendiu.
    Detectorul de incendiu funcțional oferă avertizare imediată despre fum sau incendiu în casă, dublând șansele de supraviețuire ale tuturor persoanelor din casă. Există multe tipuri diferite de detectoare de incendiu cu funcții diferite pentru funcționarea lor ușoară. Kidde recomandă instalarea atât de detectoare ionizante, cât și de detectoare fotoelectrice pentru a asigura detecția maximă a diferitelor tipuri de incendiu care pot apărea în casa dumneavoastră.

    În mod tradițional, sunt utilizate 3 tipuri de senzori pentru detectoarele de incendiu și fum de acasă:
    DETECTOARELE OPTICE sunt mai eficiente pentru a detecta arderea lentă, care poate provoca câteva ore de mocnit înainte ca flăcările să ardă.
    TIPURI DE IONIZARE DE DETECTOARE DE INCENDIU sunt în general mai eficiente pentru detectarea incendiilor cu ardere rapidă care se răspândesc și absorb rapid materialele inflamabile.
    DETECTOARELE DE CĂLDURĂ pornesc atunci când temperatura camerei atinge valoarea setată (de obicei 56 ° C). Aceste detectoare sunt de obicei utilizate în locuri în care alte tipuri de detectoare nu sunt potrivite.

    Testare:
    Cea mai bună modalitate de a testa și întreține senzorul detectorului de incendiu este prin trusa de testare a gazului de calibrare Detectasmoke. Detectasmoke verifică dacă circuitele și sistemele de detectoare fotoelectrice și de ionizare de incendiu și fum funcționează fiabil și caută în mod activ orice semn de incendiu. Pentru mai multe informații, vizitați www.detectagas.eu sau contactați distribuitorul autorizat Detectagas.

    Parametrii tehnici ai produsului:
    Tehnologia senzorilor: Tehnologie de detectare fotoelectrică (optică).
    Alimentare: DC 9V - baterie cu litiu - pana la 5 ani de functionare (bateria inclusa).
    Metoda de montare: Montare pe tavan sau pe perete (șuruburi incluse).
    Semnalizarea
    Funcționarea corectă a dispozitivului: Este indicată de un LED roșu pulsatoriu la fiecare 30 - 40 de secunde.
    Incendiu: alarma acustica 85dB si optic (LED rosu pulsat)
    Function Test: Funcția de control și întreținere a dispozitivului, după apăsarea acestuia, unitatea de control efectuează un test.
    Funcția HUSH: Funcție pentru oprirea temporară a detectorului de incendiu

    Daca nu este specificat altfel la sectiunea stoc, acest produs se expediaza in 4 zile lucratoare

    KIDDE
    08831352

    Referinte specifice

    Nou
    Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
    Detectoare de fum și căldură, Detector de fum KIDDE 29HD-L -1, dioda.ro
    Detector de fum KIDDE 29HD-L
    137,64 lei
    TVA Inclus
    Politica de returnare143
    08831352