Cutie portbagaj din plastic SIXTOL Opel Astra J Sports Tourer (10-)

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,40lei.

08858382

Produs nou

Cutie portbagaj din plastic SIXTOL Opel Astra J Sports Tourer (10-)

Mai multe detalii

76,32leiTVA inclus.

Produsul nu este in stoc . Termenul de livrare trebuie confirmat !

- +

Marca: SIXTOL

 
Mai multe informatii
Cutie portbagaj din plastic SIXTOL Opel Astra J Sports Tourer (10-)
Ușor de folosit
Cada de baie este potrivită pentru transportul încărcăturilor în portbagaj, ușor de spălat, cu posibilitatea rapidă de a goli murdăria și instalarea ușoară prin simpla desfacere.

Calitate
Toate căzile din compartimentul de bagaje sunt prevăzute cu un certificat TÜV Süd Czech, un certificat de compoziție și siguranță al materialului MSDS folosit, omologare conform directivelor Republicii Cehe / Uniunii Europene ATEST 8SD 3401 și în ceea ce privește inflamabilitatea îndeplinesc cerințele metodologiei ZM-A / 10.70 .

întreținere
Baia este ușor de spălat, adaptată pentru întreținerea standard folosind agenți de curățare obișnuiți (de exemplu, spălare cu apă călduță cu un detergent neagrasiv neabraziv etc.). Curățarea poate fi efectuată cu ușurință în afara vehiculului, de exemplu cu un furtun de grădină.

Stabilitate
Calitatea materialului permite utilizarea căzii într-un interval larg de temperaturi de la -20 ° C la + 40 ° C, precum și o rezistență considerabilă la îmbătrânirea materialului datorită radiațiilor UV.

Siguranță
Materialul hipoalergenic permite orice utilizare în orice vehicul fără riscuri pentru sănătate.

Protecţie
Avantajul acestor căzi este o margine ridicată de 4-6 cm (în funcție de tipul vehiculului), protejând interiorul portbagajului de vărsarea sau scurgerea de lichide (apă, ulei), murdărie, praf, zăpadă etc.în portbagaj, rezistentă la scurgerile de uleiuri, benzină și altele. combustibili și parțial și împotriva electrolitului din baterii.

Confort
Mișcarea materialului și a obiectelor transportate este prevenită în mod eficient de un strat antiderapant cu suprafață completă, cu o calitate foarte ridicată pe partea superioară, care împiedică mișcarea obiectelor așezate pe covor în timp ce conduceți - un ajutor ideal atunci când transportați cumpărături, bagaje etc.

Dimensiuni exacte
Cada este realizată exact conform formei fundului portbagajului unui anumit tip de vehicul.

Proiecta
Designul modern asigură o utilizare fără probleme și un aspect elegant în tipul de vehicul dat.

Materiale
Material reciclabil, durabil și de înaltă calitate - PE din polietilenă de înaltă densitate oferă căzilor o flexibilitate extremă, ceea ce asigură că cada se extinde înapoi la forma inițială în timpul îndoirii (de exemplu în timpul depozitării).

Daca nu este specificat altfel la sectiunea stoc, acest produs se expediaza in 4 zile lucratoare

30 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu