Lopata capming Extol PRemium 8877035

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 15 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,00lei.

8877035

Produs nou

Lopată pliantă CATTARA PANTHER

Mai multe detalii

153,16leiTVA inclus.

Produsul nu este in stoc . Termenul de livrare trebuie confirmat !

- +

Marca: CATTARA

 
Mai multe informatii

Lopată pliantă CATTARA PANTHER
Curea exclusivă cu șurub cu toc pentru centură, ideală pentru toți vagabonzi, pescari, militari, vânători de comori și iubitori de activități în aer liber.

Lama poate fi utilizată într-un mod convențional ca lopată, dar lama este încă echipată cu o cheie universală, un dispozitiv de extragere a unghiilor, ferăstrău și poate fi, de asemenea, asamblată ca o sapă. Printre altele, acestea includ și mici accesorii ascunse în intestinele corpului, pe care le ai întotdeauna la îndemână. Cel mai vizibil este capătul suliței pentru spargerea ferestrei de urgență. Veți găsi un cuțit cu un ferăstrău și un deschizător în ascunzătoarea dintre accesorii.

Scoica în sine este practic și ușor de asamblat, doar alegerea sculei, agățarea acestuia și o blocare cu piulița de pe mâner sunt suficiente după înșurubarea pieselor mânerului. În plus, mânerul este prevăzut cu o piuliță antiderapantă pentru o prindere confortabilă și sigură.

Este o paletă care are o dimensiune pliată de 16 × 25 × 5 cm. Carcasa din material textil cu design camuflaj poate fi atașată la curea.

Dimensiunea lingurii 13 × 18 cm și lungimea totală a lamei este de 47 cm.
Grosimea lamei: 2,5 mm
Carcasă: da, cu buclă de curea
Dimensiuni în cazul: 16 × 25 × 5 cm

Daca nu este specificat altfel la sectiunea stoc, acest produs se expediaza in 4 zile lucratoare

30 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu

Top