Filtru AQUAPHOR CRISTALL H pentru reglementări privind alimentarea cu apă

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 62 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 62 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 12,40lei.

06426231

Produs nou

Filtru AQUAPHOR CRISTALL H pentru reglementări privind alimentarea cu apă

Mai multe detalii

625,54leiTVA inclus.

6 Buc. Stoc furnizor la comanda in 3-4 zile

- +

Marca: AQUAPHOR

 
Mai multe informatii
Filtru AQUAPHOR CRISTALL H pentru reglementări privind alimentarea cu apă
Cristall este un filtru de sorbție fiabil, care asigură purificarea apei de bază pentru băut și gătit și, de asemenea, înmoaie ușor apa tare. Sistemul curăță în profunzime apa de o serie de impurități periculoase: clor, metale grele, pesticide, produse petroliere și alte toxine și alergeni obișnuiți. Cele trei module bloc CarbFiber sunt fabricate folosind Aqualen ™ - o fibră de schimb de ioni patentată. Prin urmare, suprafața de contact a apei și a substanțelor absorbante este de 42 de ori mai mare decât în ​​cazul filtrelor granulare de carbon, iar rata de filtrare este de patru ori mai mare. Cartușul de dedurizare KH conține o rășină schimbătoare de ioni care poate fi regenerată de mai multe ori cu sare. Vă recomandăm să folosiți filtre de absorbție înmuiere dacă apa este ușor dură (calcarul se formează în 10-14 zile). Pentru apa foarte mineralizată, filtrul RO este cea mai bună alegere.

Trei cartușe filtrante asigură curățarea până la 0,8 microni. Insertul K3 reține piesele în apă până la 5 microni. Insertul KH reduce semnificativ valoarea calcarului. Insertul K7 este insertul final care elimină toate părțile până la 0,8 microni (în părul uman de 125 de ori mai subțire). Filtrul elimină substanțele nocive care apar frecvent în apa de la robinet. Kristall H îndepărtează clorul și mirosul neplăcut al acestuia, substanțe nocive care apar frecvent în sistemul de alimentare cu apă. Protejează împotriva impurităților periculoase precum compuși organici, pesticide, plumb și alte metale grele. Modelul este echipat cu un modul de dedurizare a ionilor. Rășina complet încărcată din modulul KH poate fi regenerată de până la patru ori și poate fi efectuată cu ușurință acasă. Este important de știut că modulele de înmuiere ar trebui să fie aplicate pe apă dură medie (formarea scării într-o săptămână sau două). Osmoza inversa este potrivita pentru apa dura (calcar in 2-3 zile).

Kristall H umple rapid fierbătorul și tigaia, deoarece curăță apa cu o viteză de 2,5 litri pe minut. Un pahar cu apă pură va fi umplut în 10 secunde. Filtru convenabil și accesibil pentru gătit în orice cantitate, inclusiv alimente pentru copii, supe și băuturi. Reduce impuritățile obișnuite ale apei de la robinet, inclusiv clor, compuși organici, metale grele, rugină, fenoli, minerale de apă dură.

Proprietăți:

- Viteza de filtrare: 2,5 L / min
- Durata de viață a filtrului: 6000 L

Daca nu este specificat altfel la sectiunea stoc, acest produs se expediaza in 4 zile lucratoare

13 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu