Comprimate de curățat pentru filtru de cafea JURA 6buc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,20lei.

06424237

Produs nou

Comprimate de curățat pentru filtru de cafea JURA 6buc

Mai multe detalii

69,24leiTVA inclus.

- +

Marca: JURA

 
Mai multe informatii
Comprimate de curățat pentru filtru de cafea JURA 6buc
Întreținerea aparatelor automate de cafea și igiena atunci când lucrați cu lapte, cafea și apă sunt cheile pentru obținerea unui nivel foarte înalt și a unei cafele de calitate. Fiecare dispozitiv automat Jura nu necesită întreținere și este echipat cu o unitate de autocurățare declanșată la simpla apăsare a unui buton. Noile tablete de curățare bifazice nu numai că permit o bună curățare a echipamentului, dar întârzie și acumularea de grăsimi și reziduuri de cafea.

Procesul de curățare:

- Faza I. Curățare: Formularea specială a tabletelor eliberează în mod eficient grăsimea așezată din cafea și particulele din unitatea de preparare și filtru, în timp ce apa încălzită la 80 ° C spală bine componentele din interiorul și exteriorul mașinii.
- Faza II. Protecție: Ingredientele active speciale păstrează suprafețele componentelor individuale și le protejează astfel de reziduurile de cafea și depozitele de grăsime pe termen lung

Rezultat:

- Aparatul de cafea automat curat igienic este deja complet pregătit pentru prepararea perfectă a cafelei. Utilizați numai tablete de curățare Jura originale, care sunt compatibile cu ciclul automat de curățare al mașinii dvs. pentru a curăța mașinile automate de cafea Jura.

Daca nu este specificat altfel la sectiunea stoc, acest produs se expediaza in 4 zile lucratoare

21 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu