Filtru de apa pentru frigider FILTRU LOGIC FFL-157LB compatibil BEKO / LAMONA

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 15 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 15 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,00lei.

06425923

Produs nou

Filtru de apa pentru frigider FILTRU LOGIC FFL-157LB compatibil BEKO / LAMONA

Mai multe detalii

150,10leiTVA inclus.

12 Buc. Stoc furnizor la comanda in 3-4 zile

- +

 
Mai multe informatii
Filtru de apa pentru frigider FILTRU LOGIC FFL-157LB compatibil BEKO / LAMONA
Filtru de apă Filtrul Logic FFL-157LB este un produs de foarte bună calitate conceput pentru frigiderele Beko și Lamona, în care este introdus un cartuș îngust scurt, cu cap rotativ și blocabil.

Cartușul de filtrare funcționează la un nivel de calitate foarte ridicat pe baza unui bloc de carbon sinterizat, care a fost special conceput pentru utilizare în frigidere. Cărbunele sinterizat are o suprafață specifică mult mai mare și un număr de centre active. Acest lucru are ca rezultat o eficiență cu până la 25% mai mare comparativ cu filtrele de carbon convenționale.

Filtrul FFL-157LB elimină din apă clorul, sedimentele, substanțele organice dizolvate etc. Pe de altă parte, îmbunătățește gustul și mirosul apei. Cartușul de filtrare funcționează la fel ca filtrele originale. Filtrele compatibile cu filtre logice sunt competitive nu numai din punct de vedere al calității, ci și al prețului, în clasa de frigidere alăturate.

Compatibil pentru:

- Beko, Lamona HJA6110, Sobe HJA6110 (coduri alternative: 4874960100, 4346650401 și 9256712).

Durata de viață a filtrului după instalarea acestuia în frigider este de 6 luni, totuși, depinde de cât de des este utilizat filtrul și de calitatea apei care curge în filtru.

Daca nu este specificat altfel la sectiunea stoc, acest produs se expediaza in 4 zile lucratoare

26 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu