Lampă de sterilizare UV-C T5 8W 31cm 185nm Forever Light

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,40lei.

RTV03587

Produs nou

Lampă de sterilizare UV-C T5 8W 31cm 185nm Forever Light

Mai multe detalii

70,16leiTVA inclus.

78 Articole

- +

Marca: FOREVER

 
Mai multe informatii

Lampa UV este recomandată de OMS (https://www.who.int/health-topics/ultraviolet-radiation#tab=tab_1) ca una dintre modalitățile de combatere a coronavirusului - lumina ultravioletă îi distruge stratul lipidic subțire. Atentie a nu se expune pielea si ochii la aceasta lumina !

Lampa UV poate fi utilizată pentru dezinfectarea încăperilor de locuit, a birourilor, a mașinilor, a grădiniței și a camerelor școlii. R

adiația UV este, de asemenea, utilizată pentru dezinfectarea smartphone-urilor, laptopurilor, cosmeticelor, echipamentelor medicale și a altor obiecte de zi cu zi.

Lampa elimină în mod eficient: bacterii, viruși, microorganisme, ciuperci, mucegai, formaldehidă, acarieni, paraziți și mirosuri neplăcute.

Nu uitați să utilizați lampa în conformitate cu cerințele specificate pe dispozitiv! Nu priviți direct lampa UV, nu iradiați pielea.

Oamenii și animalele ar trebui să părăsească camera înainte de a porni dispozitivul. Plantele ar trebui, de asemenea, eliminate.

După terminarea lucrului, ventilați camera timp de aproximativ 20-30 de minute. Ozonul este un gaz aseptic și toxic, precum și instabil termic, care va fi îndepărtat după aerisire și așteptare.

30 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu