Redresor încărcător automat 12-24V LCD 10A VOLT POLSKA

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 19 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 19 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,80lei.

6PRO122411

Produs nou

ÎNCĂRCĂTOR ELECTRONIC PENTRU BATERIE LCD AUTOMATIC 12-24V 10A VOLT POLSKA

Încărcător automat  conceput pentru încărcarea bateriilor cu  plumb (Pb, LEAD-ACID) ,  gel  și  AGM  utilizate în mașinile cu sistemul „START-STOP” cu o tensiune de 12 V cu capacitate de 10 până la 300 Ah și 24 V cu o capacitate de 10 până la 150 Ah.

Mai multe detalii

198,00leiTVA inclus.

- +

 
Mai multe informatii

Curentul mare de  încărcare maximă de 10A  pentru bateriile de 12 V garantează încărcarea rapidă a bateriilor descărcate

Încărcător automat ușor de utilizat cu  ecran LCD . Excelent pentru uz casnic. Se va încărca cu succes bateria într-o mașină de  pasageri  camionetă ,  camion  sau  tractor de grădină .

Datorită tehnologiilor avansate utilizate în proiectarea și construcția încărcătorului, vă permite să încărcați bateriile până la aproape 100% din capacitatea inițială. Acest lucru este important, deoarece nu este o regulă printre încărcătoarele disponibile pe piață.

Încărcătorul  VOLT  este un produs sigur, atât pentru baterii, cât și pentru utilizatori. Procesul de încărcare a bateriei este controlat automat și controlat de microprocesor, ceea ce asigură cursul optim și protejează bateria de supraîncărcare.

Încărcătorul are  protecție inversă de polaritate . Conectarea incorectă a bateriei va duce la o eroare pe afișaj, iar un avertisment sonor va suna, iar încărcarea nu va fi posibilă.

Încărcătorul nu este destinat numai bateriilor auto de mare capacitate -  datorită reglării curentului de încărcare , este potrivit și pentru baterii cu gel, motociclete, utilizate pe iahturi sau baterii pentru scutere cu o capacitate mai mică.

În plus, a  fost instalată protecția împotriva scântei , temperatura și scurtcircuitul.

INCLUS DOUĂ SETURI DE CABLURI CARE SUNT UȘOR DE CONECTATE CU UN RECTIFICATOR PROIECTARE SPECIAL

Cele mai importante funcții ale aparatului:

 • control automat al  încărcării bateriei
 • monitorizarea tensiunii după încărcare  - reluarea automată a încărcării în cazul unei căderi de tensiune a bateriei, de asemenea după o întrerupere a puterii
 • redresorul elimină fenomenul de sulfatare a bateriei care poate apărea în timpul încărcării
 • modul de întreținere pentru bateriile 12V / SLA cu o capacitate de 14-230Ah  - încărcătorul oferă o tensiune constantă de 13,6V cu curent până la 5A - menține bateria complet gata - ideal pentru vehicule electrice, stivuitoare etc.
 • Mod de alimentare 13,6V / 5A  - posibilitatea de a furniza dispozitive alimentate de la 12V.
 • Modul „de iarnă”  - garantează încărcarea completă și eficientă a bateriei, chiar și la temperaturi ambientale foarte scăzute
 • modul „reactivare / reanimare”  - un mod special de încărcare - în cazul bateriilor extrem de descărcate, încărcătorul folosește un curent redus de încărcare de 1,5A, până la atingerea unei tensiuni sigure care permite încărcarea mai rapidă - încărcătorul decide cu privire la necesitatea utilizării acestui mod
 • Ecranul LCD vă permite să monitorizați funcționarea dispozitivului, în plus, după conectarea bateriei, apare tensiunea curentă.
 • Baterii acceptate gel 12V / 24V DC
  , plumb-acid, AGM, VRLA, VLA, SLA, WET, GEL, plumb-acid

9 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Menu