Redresor încărcător automat 12-24V LCD 10A VOLT POLSKA

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 19 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 19 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3,80lei.

6PRO122411

Produs nou

ÎNCĂRCĂTOR ELECTRONIC PENTRU BATERIE LCD AUTOMATIC 12-24V 10A VOLT POLSKA

Încărcător automat  conceput pentru încărcarea bateriilor cu  plumb (Pb, LEAD-ACID) ,  gel  și  AGM  utilizate în mașinile cu sistemul „START-STOP” cu o tensiune de 12 V cu capacitate de 10 până la 300 Ah și 24 V cu o capacitate de 10 până la 150 Ah.

Mai multe detalii

198,00leiTVA inclus.

33 Articole

- +

 
Mai multe informatii

Curentul mare de  încărcare maximă de 10A  pentru bateriile de 12 V garantează încărcarea rapidă a bateriilor descărcate

Încărcător automat ușor de utilizat cu  ecran LCD . Excelent pentru uz casnic. Se va încărca cu succes bateria într-o mașină de  pasageri  camionetă ,  camion  sau  tractor de grădină .

Datorită tehnologiilor avansate utilizate în proiectarea și construcția încărcătorului, vă permite să încărcați bateriile până la aproape 100% din capacitatea inițială. Acest lucru este important, deoarece nu este o regulă printre încărcătoarele disponibile pe piață.

Încărcătorul  VOLT  este un produs sigur, atât pentru baterii, cât și pentru utilizatori. Procesul de încărcare a bateriei este controlat automat și controlat de microprocesor, ceea ce asigură cursul optim și protejează bateria de supraîncărcare.

Încărcătorul are  protecție inversă de polaritate . Conectarea incorectă a bateriei va duce la o eroare pe afișaj, iar un avertisment sonor va suna, iar încărcarea nu va fi posibilă.

Încărcătorul nu este destinat numai bateriilor auto de mare capacitate -  datorită reglării curentului de încărcare , este potrivit și pentru baterii cu gel, motociclete, utilizate pe iahturi sau baterii pentru scutere cu o capacitate mai mică.

În plus, a  fost instalată protecția împotriva scântei , temperatura și scurtcircuitul.

INCLUS DOUĂ SETURI DE CABLURI CARE SUNT UȘOR DE CONECTATE CU UN RECTIFICATOR PROIECTARE SPECIAL

Cele mai importante funcții ale aparatului:

 • control automat al  încărcării bateriei
 • monitorizarea tensiunii după încărcare  - reluarea automată a încărcării în cazul unei căderi de tensiune a bateriei, de asemenea după o întrerupere a puterii
 • redresorul elimină fenomenul de sulfatare a bateriei care poate apărea în timpul încărcării
 • modul de întreținere pentru bateriile 12V / SLA cu o capacitate de 14-230Ah  - încărcătorul oferă o tensiune constantă de 13,6V cu curent până la 5A - menține bateria complet gata - ideal pentru vehicule electrice, stivuitoare etc.
 • Mod de alimentare 13,6V / 5A  - posibilitatea de a furniza dispozitive alimentate de la 12V.
 • Modul „de iarnă”  - garantează încărcarea completă și eficientă a bateriei, chiar și la temperaturi ambientale foarte scăzute
 • modul „reactivare / reanimare”  - un mod special de încărcare - în cazul bateriilor extrem de descărcate, încărcătorul folosește un curent redus de încărcare de 1,5A, până la atingerea unei tensiuni sigure care permite încărcarea mai rapidă - încărcătorul decide cu privire la necesitatea utilizării acestui mod
 • Ecranul LCD vă permite să monitorizați funcționarea dispozitivului, în plus, după conectarea bateriei, apare tensiunea curentă.
 • Baterii acceptate gel 12V / 24V DC
  , plumb-acid, AGM, VRLA, VLA, SLA, WET, GEL, plumb-acid
Rated 4.50 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

Isi face treaba

Sunt total nespecialist, dar am avut o baterie ( AGM) descarcata complet si acum este in ordine. Incarcarea a durat cam doua zile. Utilizare simpla: legi bornele si-l conectezi la priza. Iti afiseaza cand a terminat. Asta pentru cine cred ca e nevoie de instructiuni (exista numai in poloneza).
Mie mi-a fost de folos.

Was this comment useful to you? Yes No

Foarte bun

Aș fi dat un calificativ mai mare, dar nu are manual în limba română.

Was this comment useful to you? Yes No
Reply from Dioda:
Buna Ziua, NE cerem scuze pentru scapare. MAnualul trebuia sa fie alaturi de factura. L-am trimis pe email. Multumim !

9 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu