Convertor IPS 500 PLUS 12V / br

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 13 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 13 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,60lei.

3IPS50012P

Produs nou

Convertor electronic de tensiune
IPS 500 PLUS 12V
este utilizat pentru alimentarea dispozitivelor electrice care necesită tensiune alternativă de 230 V de la baterii și instalații auto cu o tensiune constantă de 12
V
. Convertoarele sunt ideale pentru locurile unde nu există conexiune directă la rețeaua electrică.

Mai multe detalii

139,34leiTVA inclus.

Lipsa stoc. Termenul de livrare trebuie confirmat

- +

Marca: VOLT

 
Mai multe informatii
Convertor electronic de tensiune
IPS 500 12V
Se folosește pentru alimentarea dispozitivelor electrice care necesită tensiune alternativă de 230 V de la baterii și instalații auto cu o tensiune directă de 12 V. Convertoarele sunt ideale pentru locurile unde nu există conexiune directă la rețeaua electrică.
Convertoarele din seria IPS produc așa-numitele undă sinusoidală modificată. Este o tensiune alternativă cu o formă de undă dreptunghiulară a cărei valoare eficientă este identică cu valoarea efectivă a undei sinusoidale care are loc în rețeaua de energie. Utilizând această metodă de generare a tensiunii, este posibil să se reducă semnificativ prețul și să crească fiabilitatea întregului dispozitiv.
Include cablarea alimentării de la priza brichetei.

30 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu