LAMPĂ UVC Sterilizare germicida 38W CU SENZOR ȘI TElecomanda Dublă protecție UV si Ozon

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 22 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 22 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,40lei.

11224

Produs nou

  • Lumina ultravioletă cu undă scurtă perturbă împerecherea bazelor ADN, duce la inactivarea bacteriilor, virusurilor și protozoarelor.
  • Dublă protecție - UV & Ozon
  • Acoperă radiații de până la 60m2, 360 grade
  • Ucide bacteriile, acarienii și virusurile
  • Cronometru de 30 de minute
  • 10 secunde întârziere
  • Comutator tactil
  • După sterilizare, ventilați timp de 20-30 
  • VT-3338 

Mai multe detalii

228,50leiTVA inclus.

Produsul nu este in stoc . Termenul de livrare trebuie confirmat !

- +

Marca: V-TAC

 
Mai multe informatii

Lampa germicidă VT-3238 38W cu protecție dublă utilizând UV și ozon este un distrugător de încredere al virusurilor, bacteriilor și ciupercilor, care prezintă un risc pentru sănătate pentru fiecare dintre noi. Astăzi, suntem conștienți de faptul că protecția sănătății este mai importantă pentru noi ca niciodată. Lampa UV este concepută pentru a proteja sănătatea dvs. și a celor dragi.

Lumina ultravioletă cu unde scurte perturbă asocierea bazelor ADN, ducând la eliminarea bacteriilor, virușilor și protozoarelor.

Evitați riscurile pentru sănătate la care suntem expuși prin contactul cu alte persoane. Majoritatea virușilor și bacteriilor se ascund în locurile pe care le atingem cel mai mult, inclusiv bancnotele, coșurile de cumpărături și mânerele ușilor. Mâna umană medie găzduiește aproximativ 200 de specii de bacterii care se transmit în mod constant. Aceasta include nu numai bacteriile inofensive, ci și germenii periculoși care își așteaptă șansa.

Eliminarea cu radiații UV este o modalitate foarte fiabilă de a distruge bacteriile și virușii fără a utiliza substanțe chimice. Este un substitut eficient pentru substanțele chimice care adesea provoacă iritarea pielii și pot fi o povară toxică. De asemenea, vă va salva portofelul, deoarece achiziționarea regulată de dezinfectanți chimici este foarte costisitoare.
Datorită radiației ultraviolete 360 °, dezinfectează o zonă de până la 60 m². Există un program de 30 de minute pentru a începe, cu un început întârziat de 10 secunde, astfel încât să puteți părăsi camera. După sterilizare, este necesar să se ventileze bine timp de 20-30 de minute.

Utilizare în restaurante, spitale, școli, birouri, gospodării etc.

Parametrii produsului:
- ucide bacteriile, acarienii și virușii
- dubla protectie - UV si ozon
- gama de dezinfectare 60m²
- întârziere temporizată 30s
- posibilități largi de utilizare în incinte
- ușor de configurat și de operat
- este necesară aerisirea camerei sterilizate până la 30 de minute
- 10 secunde întârziere


Parametri tehnici:
- durata de viață: 6000h
- consum de energie: 38W
- tensiune 220-240V
- frecvență: 50 / 60Hz
- lămpi UV înlocuibile UVC 36W
- dimensiuni 140 x 150 x 437 mm

5 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu