solutie argintare AG1 200ml AG1200ml

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 3 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 3 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0,60lei.

AG1200ML

Produs nou

Baie argintare AG1  200ml

Mai multe detalii

38,04leiTVA inclus.

Produsul nu este in stoc . Termenul de livrare trebuie confirmat !

- +

Marca: UNIT

 
Mai multe informatii
Se utilizează la argintarea cuprului și a aliajelor acestuia (bronz, alamă) nu conține cyanide sau alte substanțe toxice.  recomandat pentru  electronică și mecanică

Brand nameELCHEMCO

Product code AG1200ml

RoHS   RoHS

AG-1 200ml

Weight0.218000 Kg

Instructiuni de utilizare :

Baza de argintare AG-1 este potrivită pentru argintarea cuprului și a aliajelor acestuia (bronz, alamă). Temperatura de lucru este de aproximativ 30 ° C, grosimea maximă a stratului de acoperire este obținută după aproximativ 10 minute. Obiectul de argintat trebuie să fie curățat și degresat în întregime! După degresare, obiectul este clătit cu apă distilată și introdus într-o baia de argintare încălzită. Obiectul argintiu este apoi clătit bine în apă curentă, uscat și eventual îmbrăcat cu o cârpă. Baia este menținută la un volum constant prin adăugarea de apă distilată. PH-ul băii este de aproximativ 1. Capacitatea băii este de aproximativ 0,2 până la 0,6 m2.

Precautii :

Substanță periculoasă: tiouree. Nociv în caz de înghițire. Susceptibil de a provoca cancer. Suspiciunea leziunilor fetale în corpul mamei. Foarte toxic pentru organismele acvatice, cu efecte de lungă durată. Nu mâncați, nu beți și nu fumați în timpul utilizării acestui produs. Evitați eliberarea în mediul înconjurător. Purtați mănuși de protecție. ÎN CAZ DE ÎNGHIRE: Clătiți gura NU provocați voma. DACĂ ESTE PE PIELĂ (SAU haine): Îndepărtați imediat toate hainele contaminate. Clătiți pielea cu apă / duș. DACĂ EȘIȚI CU OCHI: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați lentilele de contact dacă sunt instalate și dacă pot fi ușor îndepărtate. Continuați clătirea. DACĂ ESTE EXPUNERAT sau dacă nu vă simțiți bine: Apelați la un CENTRU DE INFORMAȚII TOXICOLOGICE sau la un medic. Scoateți conținutul / ambalajul prin predarea acestuia în colecția de deșeuri periculoase.

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

Bun

Am acoperit deja câteva plăci cu o soluție achiziționată anterior și e bu, nu formidabil, dar bun. Trebuie încălzit mai tare pentru o depunere corectă.

Was this comment useful to you? Yes No
Was this comment useful to you? Yes No

29 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Meniu