Repelenti dispozitive alungatoare dăunători, insecte și rozătoare, Repeler de păsări DERAMAX BIRD -1, dioda.ro

      Repeler de păsări DERAMAX BIRD

      Repelenti dispozitive alungatoare dăunători, insecte și rozătoare, Repeler de păsări DERAMAX BIRD -1, dioda.ro

      Repeler de păsări DERAMAX BIRD

      302,32 lei
      TVA Inclus
      Politica de returnare143
      DERAMAX-BIRD
      Lipsa stoc. Termenul de livrare trebuie confirmat !

      Repeler de păsări DERAMAX BIRD

      Cantitate
      • Livrare prin curierLivrare prin curier1-2 zile lucratoare pentru produsele in stoc.
      • Retur in 14 zileRetur in 14 zile(pentru persoane fizice)
      • Garantie 24 LuniGarantie 24 Luni(persoane fizice sau 12 luni persoane juridice)

      Repeler de păsări DERAMAX BIRD
      Scarer cu ultrasunete de calitate fabricat în Republica Cehă. Utilizarea componentelor de top și a materialelor de calitate, împreună cu tehnologia de producție a asamblării suprafețelor componentelor și controlul calității multiple asigură o durată lungă de viață și fiabilitate a acestui tip de sperietoare de porumbei, grauri, vrăbii, coase, corbi, corbi etc. (Nu este inclus în numărul de comandă de livrare 04210113)

      Utilizarea produsului de respingere Deramax-Bird:
      Deramax-Bird este conceput pentru a fi folosit ca un agent de respingere a păsărilor. Generează semnale ecografice specifice, care sunt foarte neplăcute pentru păsări, așa că după un timp scurt părăsesc zona protejată și caută un nou refugiu în afara zonei protejate de sperietoare. Semnalele ultrasonice generate au o schimbare automată a frecvenței într-un interval dat, astfel încât păsările să nu se obișnuiască cu semnalul și, în același timp, o schimbare automată a puterii (schimbarea bruscă a puterii), ceea ce contribuie la o eficiență mai mare a acestui tip de sperietoare. În ceea ce privește speciile specifice de păsări, în condițiile noastre este folosită în principal ca sperietoare de porumbei, grauri, vrăbii, mere, corbi, corbi etc.
      Deramax - Bird este conceput pentru a proteja atât zonele interioare, cât și cele exterioare. Sperietoarea nu ucide sau rănește păsările, ci doar definește spațiul în care nu ar trebui să se miște.

      Deramax - Confort păsări:
      Deramax - Bird funcționează într-o gamă de frecvențe care este pe punctul de a fi audibilă pentru oameni și, atunci când este utilizată în aer liber, nu interferează cu oamenii. Notă Deramax - Pasărea este o sperietoare de păsări, cu toate acestea, poate afecta, de exemplu, pisicile domestice, câinii sau caii. Cu toate acestea, nu este necesar să se abordeze nicio măsură specială luată de animalele de companie. Este suficient dacă animalul de companie are ocazia să plece liber din zona protejată de dispozitiv. Așadar, respingerea păsărilor nu vă va afecta animalul de companie, ci poate evita doar această zonă. Cu toate acestea, asigurați-vă întotdeauna că animalul de companie are ocazia să părăsească zona protejată și nu trebuie să fie niciodată acest tip de sperietoare
      folosit pe un animal închis într-un stilou etc.

      Gama de instalare și eficiență a sperietoarei Deramax-Bird:
      Instalarea respingerii-sperietoare pentru păsări constă numai în amplasarea sa în spațiul destinat protecției și conectării sursei de alimentare, în caz contrar funcționează complet automat și nu este necesară nicio reglare. Raza de acțiune a respingerii-sperietoare este de până la 40 de metri în aer liber, la un unghi de aproximativ 140 de grade. Notă. Mulțumesc special
      Proiectul de respingere este unghiul de cuplare a semnalului radiat la o distanță de câțiva metri de dispozitivul extins la 180 de grade. Sperietoarea cu ultrasunete Deramax - Bird poate fi utilizată în interior și în exterior. Dispozitivul este rezistent la umiditate, cu toate acestea, în cazul utilizării în exterior, este absolut necesar să protejați dispozitivul de efectele directe ale ploii și zăpezii.

      Date tehnice Deramax - Repelent pentru păsări:
      Sursă de alimentare: sursă externă de alimentare stabilizată 12V DC. (Nu este inclus)
      Consum mediu de energie: 2W (costul funcționării lunare = numai aproximativ 10 CZK)
      Raza de acțiune în aer liber: până la 40 de metri. Unghi de vedere 140 grade (180 grade)
      Temperatura ambiantă: -20 ° C până la + 60 ° C
      Dimensiuni: 105x60x40mm (cu suporturi de montaj)

      Daca nu este specificat altfel la sectiunea stoc, acest produs se expediaza in 4 zile lucratoare

      DERAMAX
      DERAMAX-BIRD

      Referinte specifice

      Nou
      Repelenti dispozitive alungatoare dăunători, insecte și rozătoare, Repeler de păsări DERAMAX BIRD -1, dioda.ro
      Repeler de păsări DERAMAX BIRD
      302,32 lei
      TVA Inclus
      Politica de returnare143
      DERAMAX-BIRD