Mach4 Parallel Port Plugin Mach4-parport-plugin

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,20lei.


Credit module TBI Pay 3.2.3

39.83 Lei x 4 rate

Mach4-parport-plugin

Produs nou

Acest plugin permite folosirea portului paralel casi motion control device pe computerele compatibile impreuna cu  Mach4.

Atentie : LICENTA Mach4 va functiona numai pentru Computer-ul pentru care va fi furnizat PC ID. Fiecare calculator are o semnatura unica ID code iar licenta va functiona numai corelata cu acest cod.

Mai multe detalii

119,00leiTVA inclus.

Produsul nu este in stoc . Termenul de livrare trebuie confirmat !

- +

 
Mai multe informatii

Portul paralel a inceput sa dispara din majoritatea computerelor noi. Nu este recomandata folosirea portului paralel cu Mach4 deoarece performanta este redusa de conexiunea de date si eventual de puterea de procesare si memoria ale calculatoarelor vechi.  Acest plugin este dedicat utilizatorilor care doresc sa faca upgrade de la Mach3 la Mach4 si sa continue sa foloseasca portul paralel asa cum lucrau inainte.  VA rugam sa verificati cerintele minimale de sistem inainte de achizitie.

Atentie : LICENTA va functiona numai pentru Computer-ul pentru care va fi furnizat PC ID. Fiecare calculator are o semnatura unica ID code iar licenta va functiona numai corelata cu acest cod.

10 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Meniu