UPS 500VA 350W Sursa tensiune centrala termica (baterie externa)

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 38 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 38 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 7,60lei.

SINUS-PRO-500E

Produs nou

Sursa tensiune centrala termica cu baterie externa 500VA 350W. Indeplineste si rolul de stabilizator de tensiune si redresor de baterie in acelas aparat.

Mai multe detalii

388,51leiTVA inclus.

1 Articol
4 Buc. Stoc Dioda;

- +

 
Mai multe informatii

Convertizorul de energie  sinusUPS este un dispozitiv pentru alimentarea neîntreruptibilă a energiei, de ex. centrale termice, computere, servere și calculatoare. În cazul pierderii tensiunii de rețea 230VAC, dispozitivul trece în modul baterie (modul baterie), permițând continuarea funcționării neîntrerupte a sistemului și prevenirea pierderii de date iremediabile.

Într-un singur dispozitiv au fost incluse caracteristici cum ar fi invertor sinusoidal DC / AC pur (undă sinusoidală pură), întrerupător de urgență UPS, stabilizator de tensiune AVR și încărcător de baterie (încărcător). Afișajul color vă permite să monitorizați cei mai importanți parametri ai sistemului. Caracteristica care distinge invertoarele cu unde sinusoidale pure de convertoare simple clasice AC / DC este generarea tensiunii de ieșire AC pe cursul unui sinusoidal pur, identic cu cel din rețea.

Sursele de alimentare simple și ieftine produc tensiune de undă pătrată, denumită uneori în mod eronat ca "sinusoidal modificat" și poate provoca o funcționare defectuoasă a calculatoarelor moderne sau a serverelor cu PFC activă (Power Factor Correction).

VOLT
dc/ac
350W
230V AC
împotriva suprasarcinilor, împotriva suprasarcinilor, protecţie împotriva supraîncărcării, scurtcircuit
230 x 145 x 180mm
sinusoidă curată
0...40°C
5.1kg
UPS
12V
setul nu conţine acumulatori / bateria

  • Masa brută: 4.09 kg

Atentie : se pot folosi si baterii tip auto in cazul centralelor termice atunci cand penele de curent nu sunt atat de dese, deci numarul de cicluri (incarcare-descarcare) nu este ridicat.

In cazul in care aveti pene de curent frecvente va recomandam bateriile AGM. Acestea sunt cele mai robuste in aceasta aplicatie si sunt construite cu tehnologia cea mai noua. 

Intrebari Frecvente :

https://www.dioda.ro/blog/ups/intrebari-frecvente-ups-baterie-acumulator/ 

Scrieţi o recenzie

UPS 500VA 350W Sursa tensiune centrala termica (baterie externa)

Sursa tensiune centrala termica cu baterie externa 500VA 350W. Indeplineste si rolul de stabilizator de tensiune si redresor de baterie in acelas aparat.

Scrieţi o recenzie

Accesorii

11 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Menu