UPS 800VA 500W Sursa tensiune centrala termica cu baterie externa SINUS-PRO-800 SINUS-PRO-800E

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 44 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 44 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 8,80lei.

SINUS-PRO-800E

Produs nou

Sursa tensiune centrala termica cu baterie auto 800VA. include si functionalitatea de stabilizator de tensiune si redresor de baterie.

Mai multe detalii

441,00leiTVA inclus.

82 Articole
12 Buc. Stoc Dioda; 6 Buc. la comanda in 3-4 zile

- +

 
Mai multe informatii

Convertizorul de energie  sinusUPS este un dispozitiv pentru alimentarea neîntreruptibilă a energiei, de ex. centrale termice, computere, servere și calculatoare. În cazul pierderii tensiunii de rețea 230VAC, dispozitivul trece în modul baterie (modul baterie), permițând continuarea funcționării neîntrerupte a sistemului și prevenirea pierderii de date iremediabile.

Într-un singur dispozitiv au fost incluse caracteristici cum ar fi invertor sinusoidal DC / AC pur (undă sinusoidală pură), întrerupător de urgență UPS, stabilizator de tensiune AVR și încărcător de baterie (încărcător). Afișajul color vă permite să monitorizați cei mai importanți parametri ai sistemului. Caracteristica care distinge invertoarele cu unde sinusoidale pure de convertoare simple clasice AC / DC este generarea tensiunii de ieșire AC pe cursul unui sinusoidal pur, identic cu cel din rețea.

Sursele de alimentare simple și ieftine produc tensiune de undă pătrată, denumită uneori în mod eronat ca "sinusoidal modificat" și poate provoca o funcționare defectuoasă a calculatoarelor moderne sau a serverelor cu PFC activă (Power Factor Correction).

VOLT
dc/ac
500W
230V AC
împotriva suprasarcinilor, împotriva suprasarcinilor, protecţie împotriva supraîncărcării, scurtcircuit
230 x 145 x 180mm
sinusoidă curată
0...40°C
6kg
UPS
12V
setul nu conţine acumulatori

  • Masa brută: 4.86 kg

Atentie : se pot folosi si baterii tip auto in cazul centralelor termice atunci cand penele de curent nu sunt atat de dese, deci numarul de cicluri (incarcare-descarcare) nu este ridicat.

In cazul in care aveti pene de curent frecvente va recomandam bateriile AGM. Acestea sunt cele mai robuste in aceasta aplicatie si sunt construite cu tehnologia cea mai noua. 

Intrebari Frecvente :

https://www.dioda.ro/blog/ups/intrebari-frecvente-ups-baterie-acumulator/ 

Rated 4.89 on the scale 1 - 5 based on 19 customer reviews

UPS de calitate!

Este, zic eu, indispensabil pentru oricine vrea să-și protejeze o centrală sau electrocasnice în care s-au investit bani! E ok din orice punct de vedere! De citit instrucțiunile înainte de a-l pune în funcțiune!

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

Customer didn't write any details

Was this comment useful to you? Yes No

Pana acum fara probleme

Detin mai multe produse de la Volt Polska, sunt o firma destul de serioasa. Am acest invertor montat de 1 an si pana acum ruleaza fara probleme. Stabilizarea tensiunii cand este alimentat AC ar putea fi mai buna dar se incadreaza in limite.

Was this comment useful to you? Yes No
Reply from Dioda:
Multumim pentru apreciere. REferitor la stabilizatorul de tensiune inclus acesta are o precizie de + / - 14% la tensiunea de intrare . va rog sa tineti cont ca aceasta se aplica in jurul tensiunii 230v. aceasta este tensiunea care ar trebui sa fie in mod normal la priza.
Verified purchase

Perfect

Este perfect pentru nevoile mele

Was this comment useful to you? Yes No

Excelenta!

Foarte buna sursa,silentioasa,ventilatorul nu merge decat cand incarca bateria.Produs excelent!Recomand!

Was this comment useful to you? Yes No

Accesorii

24 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Menu