UPS 800VA 500W Sursa tensiune centrala termica cu baterie externa SINUS-PRO-800 SINUS-PRO-800E

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 44 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 44 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 8,80lei.

SINUS-PRO-800E

Produs nou

Sursa tensiune centrala termica cu baterie auto 800VA. include si functionalitatea de stabilizator de tensiune si redresor de baterie.

Mai multe detalii

441,00leiTVA inclus.

104 Articole
12 Buc. Stoc Dioda; 6 Buc. la comanda in 3-4 zile

- +

 
Mai multe informatii

Convertizorul de energie  sinusUPS este un dispozitiv pentru alimentarea neîntreruptibilă a energiei, de ex. centrale termice, computere, servere și calculatoare. În cazul pierderii tensiunii de rețea 230VAC, dispozitivul trece în modul baterie (modul baterie), permițând continuarea funcționării neîntrerupte a sistemului și prevenirea pierderii de date iremediabile.

Într-un singur dispozitiv au fost incluse caracteristici cum ar fi invertor sinusoidal DC / AC pur (undă sinusoidală pură), întrerupător de urgență UPS, stabilizator de tensiune AVR și încărcător de baterie (încărcător). Afișajul color vă permite să monitorizați cei mai importanți parametri ai sistemului. Caracteristica care distinge invertoarele cu unde sinusoidale pure de convertoare simple clasice AC / DC este generarea tensiunii de ieșire AC pe cursul unui sinusoidal pur, identic cu cel din rețea.

Sursele de alimentare simple și ieftine produc tensiune de undă pătrată, denumită uneori în mod eronat ca "sinusoidal modificat" și poate provoca o funcționare defectuoasă a calculatoarelor moderne sau a serverelor cu PFC activă (Power Factor Correction).

VOLT
dc/ac
500W
230V AC
împotriva suprasarcinilor, împotriva suprasarcinilor, protecţie împotriva supraîncărcării, scurtcircuit
230 x 145 x 180mm
sinusoidă curată
0...40°C
6kg
UPS
12V
setul nu conţine acumulatori

  • Masa brută: 4.86 kg

Atentie : se pot folosi si baterii tip auto in cazul centralelor termice atunci cand penele de curent nu sunt atat de dese, deci numarul de cicluri (incarcare-descarcare) nu este ridicat.

In cazul in care aveti pene de curent frecvente va recomandam bateriile AGM. Acestea sunt cele mai robuste in aceasta aplicatie si sunt construite cu tehnologia cea mai noua. 

Intrebari Frecvente :

https://www.dioda.ro/blog/ups/intrebari-frecvente-ups-baterie-acumulator/ 

Rated 4.83 on the scale 1 - 5 based on 12 customer reviews
Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

Foarte bun

Am avut nevoie pentru o centrala termica, la care, din cauza fluctuatiilor de tensiune, nefunctionarea era o problema din ce ince mai frecventa. Am cautat pe net solutii si am gasit-o la dioda. Am cumparat si o baterie auto de 64Ah.
Se comporta foarte bine, centrala termica nu s-a mai oprit de cind am montat-o. Trecerea de la curentul de la retea la cel din baterie se face foarte rapid, fara sincope in functionare.
In concluzie, un produs foarte bun.

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

Produs bun, de calitate

A ajuns repede prin FanCourier. L-am conectat la o baterie incarcata de 45 AH. A incarcat putin bateria, dupa care s-a oprit incarcarea. Functioneaza corect fara probleme. Daca sunt probleme am sa revin. Normal ar trebui sa tina centrala in functiune cel putin 40 minute pt o baterie 45AH - bateria nu trebuie descarcata mai mult de 50%. Testat si mentine centrala 120 min fara probleme - bateria descarcata o liniuta. Centrala mea este de 24KW. Consumul depinde de la o centrala la alta, in medie intre 80w - 200w.
PROBLEMA: prizele din spate sunt shuko Polonez sau Francez. A trebuit sa schimb stecherul centralei.
Centrala pe gaz Romstal 24KW
pe incalzire apa consuma 2,5 Amps - 31,25 W
pe incalzire calorifere consuma 6 Amps - 75 W

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

Customer didn't write any details

Was this comment useful to you? Yes No

Customer didn't write any details

Was this comment useful to you? Yes No

Accesorii

16 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Menu