UPS 1000VA 700W Sursa tensiune centrala termica cu baterie externa SINUS-PRO-1000

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 64 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 64 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 12,80lei.

SINUS-PRO-1000E

Produs nou

Sursa tensiune centrala termica cu baterie externa Sinus PRO 1000 VA.

Acesta include : invertor sinusoidal DC / AC pur (undă sinusoidală pură), alimentator de urgență UPS, stabilizator de tensiune AVR și încărcător de baterie (redresor)

Mai multe detalii

644,58leiTVA inclus.

1 Articol
6 Buc. la comanda in 3-4 zile

- +

 
Mai multe informatii

Convertizorul de energie  sinusUPS este un dispozitiv pentru alimentarea neîntreruptibilă a energiei, de ex. centrale termice, computere, servere și calculatoare. În cazul pierderii tensiunii de rețea 230VAC, dispozitivul trece în modul baterie (modul baterie), permițând continuarea funcționării neîntrerupte a sistemului și prevenirea pierderii de date iremediabile.

Într-un singur dispozitiv au fost incluse caracteristici cum ar fi invertor sinusoidal DC / AC pur (undă sinusoidală pură), alimentator de urgență UPS, stabilizator de tensiune AVR și încărcător de baterie (încărcător). Afișajul color vă permite să monitorizați cei mai importanți parametri ai sistemului. Caracteristica care distinge invertoarele cu unde sinusoidale pure de convertoare simple clasice AC / DC este generarea tensiunii de ieșire AC pe cursul unui sinusoidal pur, identic cu cel din rețea.

Sursele de alimentare simple și ieftine produc tensiune de undă pătrată, denumită uneori în mod eronat ca "sinusoidal modificat" și poate provoca o funcționare defectuoasă a calculatoarelor moderne sau a serverelor cu PFC activă (Power Factor Correction).

Caracteristici : 

Putere nominală (continuă) 700 W
Putere de suprasarcină (instantanee) 1000 VA
Tensiunea bateriei 12 V
Redresor (curent de încărcare) 5/10 A
Regulator automat de tensiune - AVR 140 - 275 VAC
Curent în gol (fără încărcătură) 0,3 A ≤ Curent în gol ≤ 1,5 A
Domeniul admis de tensiune de alimentare Comutarea la alimentarea bateriei are loc atunci când tensiunea rețelei este mai mică de 160 V (+ - 5 V) sau mai mare de 260 V (+ - 5 V)
Frecvența tensiunii de alimentare 45 Hz ~ 65 Hz
Frecvența tensiunii de ieșire a UPS 50 Hz (+ - 0,5 Hz)
Gama de tensiuni de ieșire Regulator de tensiune în rețea AVR: 204 - 240 V, alimentare neîntreruptibilă UPS - baterie: 230 V (+ - 3%)
Suprasarcină (baterie) În cazul unei suprasarcini de 110% - 130%, alimentarea este deconectată după 30 de secunde. Dacă supraîncărcarea este mai mare de 130%, alimentarea este deconectată imediat.
Protecție la suprasarcină (funcționare în rețea) Dispozitivul avertizează asupra supraîncărcării până când siguranțele sunt declanșate.
Umiditate admisibilă 10% RH ~ 90% RH
Temperatura de lucru admisă 0 ~ 40 ° C
dimensiuni 337 mm x 146 mm x 170 mm
Greutate 7,6 kg

BATERIA NU ESTE INCLUSA

Atentie : se pot folosi si baterii tip auto in cazul centralelor termice atunci cand penele de curent nu sunt atat de dese, deci numarul de cicluri (incarcare-descarcare) nu este ridicat.

In cazul in care aveti pene de curent frecvente va recomandam bateriile AGM. Acestea sunt cele mai robuste in aceasta aplicatie si sunt construite cu tehnologia cea mai noua. 

Intrebari Frecvente :

https://www.dioda.ro/blog/ups/intrebari-frecvente-ups-baterie-acumulator/ 

Scrieţi o recenzie

UPS 1000VA 700W Sursa tensiune centrala termica cu baterie externa SINUS-PRO-1000

Sursa tensiune centrala termica cu baterie externa Sinus PRO 1000 VA.

Acesta include : invertor sinusoidal DC / AC pur (undă sinusoidală pură), alimentator de urgență UPS, stabilizator de tensiune AVR și încărcător de baterie (redresor)

Scrieţi o recenzie

Accesorii

11 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Menu