Sursa tensiune UPS centrala termica 800VA 500W - baterie externa (neinclusa) sinusPRO-800W

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 50 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 50 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 10,00lei.

sinusPRO-800W

Produs nou

Sursa de alimentare de urgență pentru computer  sinusPRO-800W  este un dispozitiv de alimentare neîntreruptibilă pentru computere, servere și seturi de calculatoare. Într-un singur dispozitiv au fost incluse funcțiile unui convertor DC / AC sinusoidal pur, un comutator de urgență UPS, un stabilizator de alimentare cu energie electrică și un încărcător de baterie (redresor).

Mai multe detalii

507,19leiTVA inclus.

12 Buc. Stoc Dioda; 6 Buc. la comanda in 3-4 zile

- +

 
Mai multe informatii

Convertizorul de energie  sinusUPS este un dispozitiv pentru alimentarea neîntreruptibilă a energiei, de ex. centrale termice, computere, servere și calculatoare. În cazul pierderii tensiunii de rețea 230VAC, dispozitivul trece în modul baterie (modul baterie), permițând continuarea funcționării neîntrerupte a sistemului și prevenirea pierderii de date iremediabile.

Într-un singur dispozitiv au fost incluse caracteristici cum ar fi invertor sinusoidal DC / AC pur (undă sinusoidală pură), întrerupător de urgență UPS, stabilizator de tensiune AVR și încărcător de baterie (încărcător). Afișajul color vă permite să monitorizați cei mai importanți parametri ai sistemului. Caracteristica care distinge invertoarele cu unde sinusoidale pure de convertoare simple clasice AC / DC este generarea tensiunii de ieșire AC pe cursul unui sinusoidal pur, identic cu cel din rețea.

Sursele de alimentare simple și ieftine produc tensiune de undă pătrată, denumită uneori în mod eronat ca "sinusoidal modificat" și poate provoca o funcționare defectuoasă a calculatoarelor moderne sau a serverelor cu PFC activă (Power Factor Correction).

VOLT
dc/ac
500W
230V AC
împotriva suprasarcinilor, împotriva suprasarcinilor, protecţie împotriva supraîncărcării, scurtcircuit
230 x 145 x 180mm
sinusoidă curată
0...40°C
6kg
UPS
12V
setul nu conţine acumulatori / bateria

  • Masa brută: 4.86 kg

Atentie : se pot folosi si baterii tip auto in cazul centralelor termice atunci cand penele de curent nu sunt atat de dese, deci numarul de cicluri (incarcare-descarcare) nu este ridicat.

In cazul in care aveti pene de curent frecvente va recomandam bateriile AGM. Acestea sunt cele mai robuste in aceasta aplicatie si sunt construite cu tehnologia cea mai noua. 

Intrebari Frecvente :

https://www.dioda.ro/blog/ups/intrebari-frecvente-ups-baterie-acumulator/ 

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Ups bun, calitativ.

Was this comment useful to you? Yes No

Accesorii

24 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Menu