Set modular de accesorii multifuncţionale de 165 de piese 26150722JB

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 21 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 21 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4,20lei.

26150722JB

Produs nou

Acest set de 165 de accesorii multifuncţionale Dremel conţine o colecţie extinsă de accesorii Dremel originale (inclusiv EZ SpeedClic). Împreună cu accesorii din toate categoriile, acest set vă oferă posibilitatea de a lucra numeroase proiecte diferite cu materiale diverse, împreună cu unealta dvs. Dremel. Accesoriile sunt împachetate în două casete de depozitare interconectabile. Aceste casete modulare de depozitare se pot conecta cu alte casete similare Dremel, formând sau extinzând sistemul propriu de depozitare.

Mai multe detalii

213,49leiTVA inclus.

Tremenul de livrare trebuie confirmat

- +

Brand: Bosch

 
Mai multe informatii

Beneficii

  • Acest set de 165 de accesorii multifuncţionale Dremel conţine o colecţie extinsă de accesorii Dremel originale (inclusiv EZ SpeedClic). Împreună cu accesorii din toate categoriile, acest set vă oferă posibilitatea de a lucra numeroase proiecte diferite cu materiale diverse, împreună cu unealta dvs. Dremel. Accesoriile sunt împachetate în două casete de depozitare interconectabile. Aceste casete modulare de depozitare se pot conecta cu alte casete similare Dremel, formând sau extinzând sistemul propriu de depozitare.

8 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Menu