Manual de utilizare pentru invertorul solar off grid cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP

Manual de utilizare pentru invertorul/încărcătorul cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP

Manual de utilizare pentru
invertorul/încărcătorul cu undă sinusoidală pură seria LFP
Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP

Informații importante privind siguranța

AVERTIZARE!
Acest manual conține instrucțiuni importante pentru toate modelele de invertor/încărcător LFP care trebuie urmate în timpul instalării și întreținerii invertorului.

1.1 Măsuri generale de siguranță
1-1-1. Nu expuneți invertorul la ploaie, zăpadă, stropire, santină sau praf. Pentru a reduce riscul de pericol, nu acoperiți și nu obturați orificiile de ventilație. Nu instalați invertorul într-un compartiment cu spațiu liber. Poate rezulta supraîncălzirea. Lăsați cel puțin 30 cm (11,81 inchi) spațiu liber în jurul invertorului pentru fluxul de aer. Asigurați-vă că aerul poate circula liber în jurul unității. Este necesar un debit minim de aer de 145 CFM.
1-1-2. Pentru a evita riscul de incendiu și șoc electronic. Asigurați-vă că cablurile existente sunt în stare electrică bună; și acea dimensiune a firului nu este subdimensionată. Nu utilizați invertorul cu cabluri deteriorate sau substandard.
1-1-3. Acest echipament conține componente care pot produce arcuri sau scântei. Pentru a preveni incendiul sau explozia, nu instalați în compartimente care conțin baterii sau materiale inflamabile sau în locații care necesită echipament protejat împotriva aprinderii. Aceasta include orice spațiu care conține mașini alimentate cu benzină, rezervoare de combustibil sau îmbinări, fitinguri sau alte conexiuni între componentele sistemului de combustibil.
Consultați Garanția pentru instrucțiuni privind obținerea service-ului.
1-1-4. Nu dezasamblați invertorul/încărcătorul. Nu conține piese reparabile de către utilizator. Încercarea de a întreține singur invertorul/încărcătorul poate duce la un risc de electrocutare sau incendiu. Condensatorii interni rămân încărcați după ce toată puterea este deconectată.
1-1-5. Pentru a reduce riscul de electrocutare, deconectați atât sursa de curent alternativ, cât și de curent continuu de la invertor/încărcător înainte de a încerca orice întreținere sau curățare. Oprirea comenzilor nu va reduce acest risc
ATENȚIE: Deteriorarea echipamentului
Partea de ieșire a cablurilor de curent alternativ al invertorului nu trebuie să fie conectată în niciun moment la energie publică sau la un generator. Această stare este mult mai rea decât un scurtcircuit. Dacă unitatea supraviețuiește acestei condiții, se va opri până când se fac corecții.
Instalarea trebuie să se asigure că ieșirea AC a invertorului nu este conectată în niciun moment la intrarea AC a acestuia.
Avertisment: Limitări de utilizare
ÎN SPECIAL, VA RUGĂM SĂ REȚINȚI CĂ INVERTORUL/ÎNCĂRCĂTORUL SERIA LFP NU TREBUIE UTILIZAT ÎN CONECTARE CU SISTEME DE SUPPORT VITAL SAU ALTE ECHIPAMENTE SAU DISPOZITIVE MEDICALE.

1.2 Precauții la lucrul cu baterii
1-2-1. Dacă acidul bateriei intră în contact cu pielea sau îmbrăcămintea, spălați imediat cu apă și săpun. Dacă acidul intră în ochi, inundați imediat ochii cu apă rece curentă timp de cel puțin 20 de minute și solicitați imediat asistență medicală.
1-2-2. Nu fumați și nu lăsați o scânteie sau o flacără în apropierea bateriei sau a motorului.
1-2-3. Nu aruncați o unealtă metalică pe baterie. Scânteia rezultată sau scurtcircuitul pe bateria altei părți electrice poate provoca o explozie.
1-2-4. Îndepărtați obiectele metalice personale, cum ar fi inele, brățări, coliere și ceasuri atunci când lucrați cu o baterie plumb-acid. O baterie plumb-acid produce un curent de scurtcircuit suficient de mare pentru a suda un inel sau altele asemenea pe metal, provocând o arsură gravă.
1-2-5. Pentru a reduce riscul de rănire, încărcați numai baterii reîncărcabile, cum ar fi bateriile cu plumb cu ciclu profund, antimoniu de plumb, celulă cu gel de plumb-calciu, covorașul absorbit, NiCad/NiFe sau baterie cu litiu. Alte tipuri de baterii se pot sparge, provocând vătămări corporale și daune.

Introducere

2.1 Informații generale
Această serie de invertoare cu undă sinusoidală pură este o combinație de invertor, încărcător de baterie și comutator de transfer automat AC într-un sistem complet cu o eficiență de conversie maximă de 88%.
Este plin de caracteristici unice și este unul dintre cele mai avansate invertoare/încărcătoare de pe piață astăzi.
Dispune de un factor de putere corectat, de încărcare sofisticată în mai multe etape și de ieșire cu undă sinusoidală pură, cu o capacitate de supratensiune fără precedent pentru a satisface nevoile de putere solicitante ale sarcinilor inductive fără a pune în pericol echipamentul.
Pentru modelul obișnuit, atunci când curentul de curent alternativ se întrerupe (sau iese din intervalul acceptabil), releul de transfer este dezactivat și sarcina este transferată automat la ieșirea invertorului. Odată ce rețeaua de curent alternativ calificată este restabilită, releul este alimentat și sarcina este reconectată automat la rețeaua de curent alternativ.
Invertorul din seria LFP este echipat cu un încărcător puternic de până la 110 amperi (în funcție de model).
Capacitatea de suprasarcină este de 300% din ieșirea continuă timp de până la 20 de secunde pentru a susține în mod fiabil instrumentele și echipamentele mai mult timp. O altă caracteristică importantă este că invertorul poate fi personalizat cu ușurință la prioritatea bateriei prin intermediul unui comutator DIP, acest lucru ajută la extragerea puterii maxime din baterie în surse regenerabile. sisteme energetice.
Astfel, invertorul cu undă sinusoidală pură din seria LFP este potrivit pentru sisteme de energie regenerabilă, utilitare, RV, Marin și aparate de urgență.
Pentru a profita la maximum de invertorul de putere, acesta trebuie instalat, utilizat și întreținut corespunzător. Vă rugăm să citiți instrucțiunile din acest manual înainte de a instala și utiliza.

2.2 Aplicare
Scule electrice – ferăstraie circulare, burghie, slefuitoare, șlefuitoare, tampoane, mașini de tuns buruieni și gard viu, compresoare de aer.
Echipamente de birou – calculatoare, imprimante, monitoare, faxuri, scanere.
Articole de uz casnic – aspiratoare, ventilatoare, lămpi fluorescente și incandescente, aparate de ras, mașini de cusut.
Aparate de bucătărie – aparate de cafea, blendere, markere de gheață, prăjitoare de pâine.
Echipamente industriale – lampă cu halogenuri metalice, lampă cu sodiu de înaltă presiune.
Electronice de divertisment la domiciliu – televiziune, aparate video, jocuri video, aparate stereo, instrumente muzicale, echipamente prin satelit.

2.3 Caracteristici
❖ Telecomanda inteligentă (RMT)
❖ Conceput să funcționeze în medii dure
❖ Pornire în curent continuu și funcție de auto-diagnosticare automată
❖ Compatibilă atât cu sarcina liniară, cât și cu cea neliniară
❖ Ușor de instalat și ușor de operat și ușor de rezolvat
❖ CC scăzut Tensiunea acceptă aparatele de acasă și de birou
❖ Rată de încărcare puternică de până la 120 A, selectabilă de la 0%-100%
❖ Design de înaltă eficiență și „Mod de economisire a energiei” pentru a economisi energie
❖ Modul de prioritate baterie, desemnează configurația UPS preferată de invertor
❖ Baterie de 13 Vcc Punct de recuperare, dedicat sistemelor de energie regenerabilă
❖ 8 selector de tip de baterie pre-setat plus desulfatare pentru bateriile complet descărcate
❖ Încărcare inteligentă a bateriei în 4 trepte, PFC (corecție factor de putere) pentru încărcător
❖ Timp de transfer tipic 8 ms între utilitate și baterie, Garantează continuitatea alimentării
❖ Întârziere de 15 s înainte de transfer când se reia AC, protecție pentru sarcină atunci când este utilizat cu generatorul

2.4 Desen mecanic

Modele LFP 1KW până la 1,5KWÎncărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - Desen 1Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - Desen 2Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură din seria SUNOLDPOWER LFP - Desen 3

2.5 Performanța electrică
2.5.1 Încărcător de curent alternativ
Seria LFP este echipată cu un încărcător de baterie cu mai multe trepte PFC (Power Factor Corrected) activ. Caracteristica PFC este folosită pentru a controla cantitatea de putere utilizată pentru a încărca bateriile pentru a obține un factor de putere cât mai apropiat de 1. Spre deosebire de
alte invertoare al căror curent maxim de încărcare scade în funcție de tensiunea de intrare AC, încărcătorul din seria LFP este capabil pentru a ieși curentul maxim, atâta timp cât tensiunea de intrare AC este în intervalul 164-243VAC (95-127VAC pentru modelul 120V), iar frecvența AC este în intervalul 48-54Hz (58-64Hz pentru modelul 60Hz).
Invertorul din seria LFP are un curent de încărcare puternic de 120Amp (pentru 4KW,12V), iar curentul maxim de încărcare poate fi ajustat de la 0%-100% printr-un comutator de linie din partea dreaptă a selectorului de tip de baterie. Acest lucru va fi util dacă utilizați încărcătorul nostru puternic pe un banc de baterii de capacitate mică. Din fericire, comutatorul de linie poate reduce efectiv curentul maxim de încărcare la 20% din vârful său.
Dacă alegeți „0” în selectorul de tip de baterie, funcția de încărcare va fi dezactivată.
Există în principal 3 etape:
Încărcare în vrac: Aceasta este etapa inițială de încărcare. În timpul încărcării în vrac, încărcătorul furnizează bateriei cu curent constant controlat. Încărcătorul va rămâne în încărcare în vrac până când este atinsă tensiunea de încărcare de absorbție (determinată de selecția tipului bateriei).
Temporizatorul software va măsura timpul de la pornirea A/C până când încărcătorul bateriei ajunge la 0,3V sub tensiunea de amplificare, apoi luați acest timp ca T0 și T0×2 = T1.
Încărcare cu absorbție: Aceasta este a doua etapă de încărcare și începe după ce tensiunea de absorbție a fost atinsă.
Absorb Charging oferă bateriilor o tensiune constantă și reduce curentul de încărcare DC pentru a menține setarea tensiunii de absorbție.
În această perioadă, invertorul va porni un temporizator T1; încărcătorul va menține tensiunea de amplificare în modul Boost CV până la expirarea temporizatorului T1. Apoi reduceți tensiunea până la tensiunea de plutire. Cronometrul are un timp minim de 1 oră și un timp maxim de 12 ore.
Încărcare flotantă: a treia etapă de încărcare are loc la sfârșitul timpului de încărcare Absorb. În timpul încărcării flotante, tensiunea de încărcare este redusă la tensiunea de încărcare flotantă (determinată de selecția Tip baterie*). În această etapă, bateriile sunt păstrate complet încărcate și gata dacă este nevoie de invertor.
Dacă A/C este reconectat sau tensiunea bateriei scade sub 12Vdc/24Vdc/48Vdc, încărcătorul va reseta ciclul de mai sus.
Dacă încărcarea menține starea de plutire timp de 10 zile, încărcătorul va reseta în mod deliberat ciclul pentru a proteja bateria.Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - Procese

Tabelul 2.5.2 Selector tip baterie

Setarea comutatorului Descriere Mod rapid VDC Mod flotant / VDC
0 Încărcător de
eu Gel SUA 14.0 14.
1
_
AGA I 14. 13.
Litiu 15. 14.
4 Acid de plumb sigilat 14. 14.
5 Gel EURO 14. 14.
6 Deschideți acidul de plumb 13. 12.0
7 LiFePO4 14.0 14.
8 Desulfatarea 16. 4 ore
9 LFP clasic 14. 14.

Pentru seria de mod 12Vdc (*2 pentru modul 24Vdc; *4 pentru modul 48Vdc)

Utilizare cu baterii litiu-ion Încărcătorul
nostru cu invertor poate funcționa cu diferite baterii cu litiu, cum ar fi LiFePO4, baterie LFP. Vă rugăm să verificați specificațiile bateriei pentru a vă asigura că setarea de încărcare a invertorului se potrivește cu tensiunea de încărcare a bateriei cu litiu și tensiunile de întrerupere.
Dacă setările de încărcare ale invertorului nu se potrivesc cu bateria dvs. cu litiu, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected] pentru personalizare.
Desulfatarea
Ciclul de desulfatare pe pozitia 8 a comutatorului este marcat cu rosu deoarece aceasta este o setare foarte periculoasa daca nu stii ce faci. Înainte de a încerca vreodată să utilizați acest ciclu, trebuie să înțelegeți clar ce face și când și cum l-ați folosi.
Ce cauzează sulfatarea? Acest lucru se poate întâmpla cu utilizarea nefrecventă a bateriilor (nici) sau dacă bateriile au fost lăsate descărcate atât de scăzut încât nu vor accepta o încărcare. Acest ciclu este un ciclu de încărcare de foarte înaltă tensiune, conceput pentru a încerca să descompună crusta sulfatată care împiedică plăcile să preia o încărcare și astfel să permită plăcilor să se curețe și să accepte încărcarea încă o dată.
Încărcarea bateriilor epuizate
Invertorul din seria LFP permite pornirea și alimentarea cu bateriile epuizate.
Pentru modelul de 12VDC, după ce tensiunea bateriei scade sub 10V, dacă comutatorul este încă (și întotdeauna) menținut în poziția „ON”, invertorul este întotdeauna conectat la baterie, iar tensiunea bateriei nu scade sub 2V, invertorul va fi capabil să încarce bateria odată ce sunt prezente intrări calificate AC.
Înainte ca tensiunea bateriei să scadă sub 9VDC, încărcarea poate fi activată când comutatorul este pornit pe „Oprit”, apoi pe „ON”.
Când tensiunea scade sub 9VDC și puneți accidental comutatorul pe OFF sau deconectați invertorul de la baterie, invertorul nu va mai putea încărca bateria încă o dată, deoarece CPU-ul pierde memorie în timpul acestui proces.

Tabel 2.5.3 Curent de încărcare AC pentru modelul OIS
Capacitatea de încărcare va ajunge la vârf în aproximativ 3 secunde. Acest lucru poate face ca un generator să scadă frecvența, făcând transferul invertorului în modul baterie.
Se recomandă să puneți treptat sarcina de încărcare a generatorului prin comutarea comutatorului de încărcare de la min la maxim, împreună cu întârzierea de 15 secunde, invertorul nostru oferă generatorului suficient timp pentru a porni. Aceasta va depinde de mărimea generatorului și de rata de încărcare.

2.5.2 Topologia invertorului
Invertorul/încărcătorul LFP este construit conform următoarei topologii.
Invertor: Topologie Full Bridge.
Încărcător AC: Topologie de izolație Boost
Datorită Mosfet-urilor de înaltă eficiență și microprocesorului de 16 biți, 4,9 MHz și transformatoarelor grele, emite AC cu undă sinusoidă pură cu un THD mediu de 10% (Min5%, Max 15%), în funcție de sarcina conectată și de tensiunea bateriei.
Eficiența maximă a seriei LFP este de 88%.
Capacitate de suprasarcină
Invertoarele din seria LFP au capacități diferite de suprasarcină, ceea ce îl face ideal pentru a face față sarcinilor solicitante.

  1. Pentru 110%<Încărcare<125%(±10%), nicio alarmă sonoră în 14 minute, bip-uri 0,5 secunde la fiecare 1 secundă în al 15-lea minut și Eroare (Oprire) după al 15-lea minut.
  2. Pentru 125%<Load<150%(±10%), emite un bip 0,5s la fiecare 1s și Efect (Oprire) după 1 minut. 3 Pentru 300%≧Încărcare>150%(±10%), emite un bip 0,5s la fiecare 1s și Defecțiune (Oprire) după 20s.

2.5.3 Reglare automată a frecvenței
Invertorul are funcția de reglare automată a frecvenței.
Configurația implicită din fabrică pentru invertorul 220/230/240VAC este 50Hz și 60Hz pentru invertorul 100/110/120VAC. În timp ce frecvența de ieșire poate fi schimbată cu ușurință odată ce o frecvență calificată este aplicată la invertor.
Dacă doriți să obțineți 60 Hz de la un invertor de 50 Hz, introduceți doar o putere de 60 Hz, iar invertorul va ajusta automat frecvența de ieșire la 60 Hz și invers.
2.5.4 Comutatoare DIP
Pe panoul din spate al invertorului, există 5 comutatoare DIP care permit utilizatorilor să personalizeze performanța dispozitivului.

Tabelul 2.5.11
Setarea funcției comutatorului DIP seria OIS

Comutator NR Funcția de comutare Pozitie: 0 Poziția: I
SW I Volt de declanșare baterie scăzută 10.0VDC I0.5VDC
*2 pentru 24VDC, *4 pentru 48VDC
SW2 Interval de intrare AC 184-253 VAC
100-I35VAC
140-270VAC 90-135VAC
SW3 Setare automată a economizorului de energie Funcția încărcător de noapte Detectează sarcina pe 3 secunde
SW4 Setarea frecvenței 0/P 50 HZ 60 HZ
SW5 Prioritate baterie/AC Prioritate de utilitate Prioritate baterie

SW1: Tensiune de declanșare a bateriei scăzute:
pentru modelul de 12 VDC, tensiunea de declanșare a bateriei scăzute este setată la 10,0 Vdc de către o baterie tipică cu plumb-acid. Poate fi personalizat la 10,5 Vdc folosind SW1 pentru baterie de mașină etanșă, aceasta pentru a preveni supradescărcarea bateriilor în timp ce există doar o sarcină mică aplicată pe invertor. (*2 pentru 24VDC, *4 pentru 48VDC)

SW2: Interval de intrare AC:
Există diferite intervale de intrare AC acceptabile pentru diferite tipuri de sarcini.
Pentru unele dispozitive electronice relativ sensibile, este necesară o gamă restrânsă de intrare de 184-253VAC (100-135V pentru modelul 120VAC) pentru a le proteja.
În timp ce pentru unele sarcini rezistive care funcționează într-o gamă largă de tensiuni, domeniul de intrare AC poate fi personalizat la 154-253 VCA (90-135 V pentru modelul de 120 VCA), acest lucru ajută la alimentarea sarcinilor cu cea mai mare putere de intrare AC fără comutări frecvente la baterie. bancă.
SW3:Setare automată pentru economisire energie:
invertorul este setat din fabrică pentru a detecta sarcina timp de 250 ms la fiecare 30 de secunde. Acest ciclu poate fi personalizat la 3 secunde prin intermediul SW3 de pe comutatorul DIP.
SW4: Reglați 50 Hz/60 Hz
Frecvența de ieșire a invertorului poate fi setată fie la 50 Hz, fie la 60 Hz de către SW4.
SW5: Prioritate solar/AC:
invertorul nostru este proiectat implicit cu prioritate AC. Aceasta înseamnă că, atunci când este prezentă intrarea AC, bateria va fi încărcată mai întâi, iar invertorul va transfera intrarea AC pentru a alimenta sarcina. Doar atunci când intrarea AC este stabilă pentru o perioadă continuă de 15 zile, invertorul va începe un ciclu de inversare a bateriei pentru a proteja bateria. După 1 ciclu, încărcarea normală și alimentarea cu curent alternativ vor fi restabilite.
Comutatorul Prioritate AC și Prioritate baterie este SW5. Când alegeți prioritatea bateriei, invertorul va inversa de la baterie, în ciuda intrării AC. Numai când tensiunea bateriei atinge punctul de alarmă de joasă tensiune (10,5 V pentru 12 V), invertorul se transferă la intrarea AC, încarcă bateria și comută înapoi la baterie când bateria este încărcată complet. Această funcție este în principal pentru sistemele eoliene/solare care preiau energie de la utilitate ca rezervă.

2.5.5 Transfer
În modul Standby, intrarea AC este monitorizată continuu. Ori de câte ori puterea AC scade sub tensiunea de declanșare VAC (154 VAC, setare implicită pentru 230 VAC, 90 VAC pentru 120 VAC), invertorul se transferă automat înapoi în modul inversare cu întrerupere minimă a aparatelor dumneavoastră – atâta timp cât invertorul este pornit. Transferul din modul Standby în modul Invertor are loc în aproximativ 8 milisecunde. Și este același timp de la modul Invertor la modul Standby.
Deși nu este conceput ca un sistem UPS computerizat, acest timp de transfer este de obicei suficient de rapid pentru a vă menține echipamentul alimentat.
Există o întârziere de 15 secunde de la momentul în care invertorul detectează faptul că AC calificat continuu este prezent la bornele de intrare până la momentul efectuării transferului. Această întârziere este încorporată pentru a oferi timp unui generator să se întoarcă la o tensiune stabilă și pentru a evita vibrațiile releului. Invertorul nu se va transfera la generator până când nu se va bloca pe ieșirea generatorului. Această întârziere este, de asemenea, concepută pentru a evita comutarea frecventă atunci când utilitatea de intrare este instabilă.
2.5.6 Modul Power Saver
Există 3 stări de lucru diferite pentru invertorul LFP: „Power Saver Auto” 、 „Power Saver Off” și „Power Off”.
Când comutatorul de alimentare este în poziția „Unitate oprită”, invertorul este oprit.
Când comutatorul de alimentare este poziționat pe „Power Saver Auto” sau „Power Saver Off”, invertorul este pornit.
Funcția de economisire a energiei este concepută pentru a conserva energia bateriei atunci când alimentarea de curent alternativ nu este sau este rareori solicitată de încărcături.
În acest mod, invertorul impulsează ieșirea AC în căutarea unei sarcini AC (adică, un aparat electric). Ori de câte ori o sarcină de curent alternativ (mai mare de 25 wați) este pornită, invertorul recunoaște nevoia de alimentare și începe automat inversarea și ieșirea ajunge la tensiunea maximă. Când nu este detectată nicio sarcină (sau mai puțin de 25 de wați), invertorul revine automat în modul de căutare pentru a minimiza consumul de energie din acumulatorul.
În modul „Economisire de energie activată”, invertorul va consuma energie în principal în momentele de detectare, astfel consumul de inactiv este redus semnificativ.
Invertorul este setat din fabrică pentru a detecta sarcina timp de 250 ms la fiecare 30 de secunde. Acest ciclu poate fi personalizat la 3 secunde rotirea SW3 pe comutatorul DIP.

Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură din seria SUNOLDPOWER LFP - Economie de energie

Notă: Puterea minimă a încărcăturii pentru a scoate invertorul din modul de repaus (economizor de energie activat) este de 25 wați.
Când vă aflați în modul de căutare, LED-ul verde de alimentare va clipi, iar invertorul va emite un tic.
La tensiunea de ieșire maximă, LED-ul verde de alimentare se va aprinde în mod constant, iar invertorul va emite un bâzâit constant. Atunci când invertorul este utilizat ca sursă de alimentare „neîntreruptibilă”, modul de căutare sau funcția „Economisire energie activată” ar trebui să fie anulat.
Excepții
Unele dispozitive când sunt scanate de senzorul de încărcare nu pot fi detectate. Luminile fluorescente mici sunt cel mai frecvent exemplu. (Încercați să modificați polaritatea ștecherului răsturnând ștecherul.) Unele computere și electronice sofisticate au surse de alimentare care nu prezintă sarcină până când tensiunea de linie este disponibilă. Când se întâmplă acest lucru, fiecare unitate așteaptă să înceapă cealaltă. Pentru a conduce aceste sarcini fie trebuie utilizată o mică sarcină însoțitoare pentru a scoate invertorul din modul de căutare, fie invertorul poate fi programat să rămână la tensiunea de ieșire maximă.

2.5.7 Protecții
Invertorul din seria LFP este echipat cu protecții extinse împotriva diferitelor situații grele/defecțiuni.
Aceste protecții includ:
Protecție la supratensiune la intrare de CA/Protecție la tensiune scăzută la intrare
Alarma baterie scăzută/Alarma baterie ridicată
Protecție la supratemperatura/Protecție la suprasarcină
Protecție la scurtcircuit (1 s după eroare)
Protecție la alimentare înapoi
Când apare supratemperatura/suprasarcină, după eroarea este ștearsă, întrerupătorul principal trebuie resetat pentru a reporni invertorul.
Punctul de declanșare a tensiunii scăzute a bateriei poate fi personalizat de la valoarea implicită 10VDC la 10.5VDC prin comutatorul SW1 de pe DIP.
Invertorul va trece la Protecția la supratemperatură când temperatura radiatorului. ≥105ºC și mergeți la Defecțiune (oprire ieșire) după 30 de secunde. Comutatorul trebuie resetat pentru a activa invertorul.
Invertorul din seria LFP are protecție împotriva realimentării care evită prezentarea unei tensiuni AC la terminalul de intrare AC în modul Invertire.
După ce motivul defecțiunii este înlăturat, invertorul trebuie resetat pentru a începe să funcționeze.

2.5.8 Indicator LED și LCD

Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură din seria SUNOLDPOWER LFP - LCD

ENERGIA DE LA TARM PORNIT LED-ul VERDE aprins în modul AC
INVERTOR PORNIT LED-ul VERDE aprins în modul Invertor
ÎNCĂRCARE RAPIDĂ LED galben aprins în modul de încărcare rapidă
ÎNCĂRCARE FLOTĂ LED-ul VERDE aprins în modul de încărcare flotant
CĂLĂTORIE PENTRU TEMPERATURĂ LED-ul ROȘU aprins la supratemperatură
CĂLĂTORIE PENTRU ÎNCĂRCARE LED-ul ROȘU aprins în supraîncărcare
ECONOMIA DE ENERGIE PORNIT LED-ul VERDE aprins în modul Economisire energie (încărcare economisire energie ≦25W)

Tabelul 2.5.8
Indicator LCD

1 Mesaj de salut
Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură din seria SUNOLDPOWER LFP - pictograma 1
2 Stare AC și tensiune de intrare
Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură din seria SUNOLDPOWER LFP - pictograma 3
„AC: anormal” va fi afișat atunci când intrarea AC nu este calificată.
3 Tensiunea/Frecvența de ieșire și tensiunea bateriei
Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură din seria SUNOLDPOWER LFP - pictograma 2
4 Curent de ieșire (în procente)
Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură din seria SUNOLDPOWER LFP - pictograma 4

2.5.9 Reglarea automată a tensiunii (Opțional)
Funcția de reglare automată a tensiunii este pentru seria completă de invertoare/încărcătoare LFP cu undă sinusoidală pură, cu excepția modelelor cu fază divizată, inclusiv LFP 1000W~6000W.
În loc să ocolească pur și simplu intrarea AC pentru a alimenta sarcinile, invertorul din seria LFP stabilizează tensiunea de intrare AC la o gamă de 230V/120V±10%.
Conectat cu baterii, invertorul din seria LFP va funcționa ca UPS cu un timp de transfer maxim de 10 ms.
Cu toate caracteristicile unice pe care le oferă invertorul nostru, acesta vă va oferi o funcționare fără probleme pe termen lung peste așteptările dumneavoastră.

Introducere a funcției

Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - Puncte

Funcția OIS OIS
LV (NA/JPN) HV (INTL)
Interval de tensiune de intrare acceptabil (Vac) 0-160 0-300
Tensiuni nominale de intrare (Vac) 100 110 120 220 230 240
(A) Linie cu pierderi reduse N/W (pe baterie) 75/65 84/72 92/78 168/143 176/150 183/156
(B)Linie Revenire scăzută N/W (On Boost) 80/70 89/77 97/83 178/153 186/160 193/166
(C)Linia al 2-lea prag de creștere (On Boost) ** ** ** ** ** **
(D)Linia a doua revenire la boost (în mod normal) ** ** ** ** ** **
(E)Primul prag de creștere a liniei (Activat) 90 99 108 198 207 216
(F) Linia 1-a revenire la boost (în mod normal) 93 103 112 205 215 225
(G)Revenire în dolari de linie (în mod normal) 106 118 128 235 246 256
(H)Pragul de dolari linie (On Buck) 110 121 132 242 253 264
(1) Revenire la mare linie (On Buck) 115 127 139 253 266 278
(J) Pierdere mare de linie (pe baterie) 120 132 144 263 276 288

2.5.10 Detalii ecran LCD

Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură din seria SUNOLDPOWER LFP - afișaj

(1) Tensiune la mal/generator (6) Tensiune de ieșire AC
(2) Tensiune DC pe invertor (7) Frecvența de ieșire
(3) Sarcina la inversare % (8) Mod bypass (online) / invertor
(4) Tensiune joasă/înaltă, supratemperatură, suprasarcină (9) Graficul stării de încărcare a bateriei
(5) Stare de defecțiune

AVERTISMENT
Nu tăiați niciodată cablul telefonic când cablul este atașat la invertor și bateria este conectată la invertor.

2.5.11 Tabel de alarmă sonoră
2.5.9 Specificații de alarmă sonoră seria OIS

Tensiune baterie scăzută LED-ul verde al invertorului aprins, iar soneria emite un bip de 0,5 secunde la fiecare 5 secunde.
Tensiune ridicată a bateriei LED-ul verde al invertorului aprins, iar soneria emite un bip de 0,5 secunde la fiecare Ieșire și eroare după 60 de secunde.
Supraîncărcare în modul invers (1) I10%<sarcină<125%(±10%), Fără alarmă sonoră în 14 minute, Beep-uri 0,5 secunde la fiecare Is în al 15-lea minut și Eroare după 15 minute;
(2)125% <sarcină<I50%(±10%), bip-uri 0,5 s la fiecare Is și eroare după 60 s; (3) Încărcare>150% (±10%), bip-uri 0,5 secunde la fiecare Is și eroare după 20 de secunde;
Supratemperatură Temperatura radiatorului. >105°C, Iluminare cu LED roșu peste temperatură, emite un bip de 0,5 s la fiecare Is;

2.5.12 Funcționarea ventilatorului
Pentru 1-3KW, 4KW 24V/48V există un ventilator DC controlat multiplu care începe să funcționeze în conformitate cu următoarea logică. Pentru 4KW 12V și 6KW, există două ventilatoare DC controlate multiple, ventilatorul DC din partea terminalului DC va funcționa în același mod ca cel de la 1-3KW.
Deci, atunci când invertorul este în modul de economisire a energiei, ventilatorul AC va funcționa din când în când ca răspuns la pulsul trimis de invertor în modul de economisire a energiei.
Funcționarea ventilatorului de curent continuu de pe partea terminalului de curent continuu este controlată de următoarea logică (consultați tabelul 2.5.10):

Tabelul 2.5.10
Logica de funcționare a ventilatorului seria OIS

Condiție Introduceți condiția Lasă starea Viteză
TEMPERATURA RADITORULUI T < 60°C T > 65°C OFF
65°C< T <85°C T < 60°C / T > 85°C 50%
T > 85°C T < 80°C 100%
CURENTUL
ÎNCĂRCĂTORULUI
1 < 15% 1 > 20% OFF
20%< I < 50% I<15%/I>50% 50%
eu > 50% eu < 40% 100%
LOAD%
(MOD INV)
Sarcina < 30% Sarcina > 30% OFF
30% < Încărcare < 50% Încărcare < 20% / Încărcare > 50% 50%
Sarcina > 50% Sarcina < 40% 100%

Lăsați cel puțin 30 cm de spațiu liber în jurul invertorului pentru fluxul de aer. Asigurați-vă că aerul poate circula liber în jurul unității.
Funcționarea ventilatorului cu viteză variabilă este necesară în modul invers și încărcare. Acest lucru trebuie implementat astfel încât să asigure fiabilitate ridicată și temperaturi de funcționare sigure a unității și a componentelor la o temperatură ambiantă de funcționare de până la 50°C.

  • Viteza trebuie controlată într-o manieră lină în funcție de temperatura internă și/sau curent.
  • Ventilatorul nu trebuie să pornească/să se oprească brusc.
  • Ventilatorul trebuie să funcționeze la viteza minimă necesară pentru a răci unitatea.
  • Nivelul de zgomot al ventilatorului țintă <60db la o distanță de 1m.

2.5.13 Alte caracteristici
Sensarea temperaturii bateriei
Aplicarea unei tensiuni de încărcare adecvate este esențială pentru obținerea performanței și longevității optime a bateriei.
Tensiunea ideală de încărcare necesară bateriilor se modifică odată cu temperatura bateriei.
Senzorul de temperatură a bateriei permite controlerului de încărcare să ajusteze continuu tensiunea de încărcare pe baza temperaturii reale a bateriei.
Compensarea temperaturii tensiunii de încărcare asigură că bateria primește tensiunea de încărcare adecvată pe măsură ce temperatura bateriei variază.
Întreaga linie este echipată cu senzor de temperatură a bateriei pentru o precizie sporită de încărcare.
Acesta trimite informații precise către încărcător, care ajustează automat tensiunea pentru a asigura o încărcare completă a bateriei, în funcție de temperatura ambientală a instalării bateriei.
Când tensiunea bateriei este peste 40℃ (104℉), aceasta va reduce tensiunea de încărcare cu 0,1Vdc cu fiecare grad de creștere a temperaturii.
Vă recomandăm să instalați senzori de temperatură a bateriei pe toate băncile pentru a vă proteja bateriile și pentru a asigura o încărcare optimă a fiecărei bănci.
Senzorul de temperatură al bateriei se montează pe partea laterală a bateriei.

Un senzor de temperatură a bateriei a fost furnizat ca accesoriu separat.
Vine cu cablu de 32,8’/10 m.Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - accesoriu

Pornirea recuperării tensiunii bateriei
După oprirea tensiunii scăzute a bateriei (10V pentru modelul de 12V/20V pentru modelul de 24V/40V pentru modelul de 48V), invertorul poate restabili funcționarea după ce tensiunea bateriei revine la 13Vdc/26Vdc/52Vdc (cu comutatorul de alimentare încă în poziția „Pornit”). Această funcție ajută la economisirea de muncă suplimentară a utilizatorilor pentru a reactiva invertorul atunci când tensiunea scăzută a bateriei revine la un interval acceptabil în sistemele de energie regenerabilă. Încărcătorul de baterie încorporat se va reactiva automat de îndată ce ca oraș/generator este stabil timp de 15 secunde.

AVERTISMENT
Nu lăsați niciodată încărcăturile nesupravegheate, unele încărcături (cum ar fi un încălzitor) pot provoca accidente în astfel de cazuri.
Este mai bine să închideți totul după declanșarea de joasă tensiune decât să lăsați sarcina pe, din cauza riscului de incendiu.
Auto Gen Start
Invertorul poate fi personalizat pentru a porni un generator atunci când tensiunea bateriei scade.
Când invertorul trece la alarma de baterie scăzută, poate trimite un semnal pentru a porni un generator și poate opri generatorul după ce încărcarea bateriei este terminată. (Generatorul trebuie să aibă funcție de pornire automată.)
Caracteristica de pornire automată a generației va funcționa numai cu generatoarele proiectate să funcționeze cu această funcție. Există un releu de deschidere/închidere care va scurtcircuita cablul pozitiv și negativ de la un generator. Tensiunea DC de intrare poate varia, dar curentul maxim pe care releul îl poate transporta este de 16 A.
Acoperire conformă
Întreaga linie de invertoare a fost prelucrată cu o acoperire conformă pe PCB, făcându-l rezistent la apă, rugină și praf.
Deși aceste unități sunt proiectate pentru a rezista la coroziune de la aerul sărat, ele nu sunt rezistente la stropire

Instalare

3.1 Amplasare
Respectați toate reglementările locale pentru a instala invertorul.
Vă rugăm să instalați echipamentul într-un loc uscat, curat, răcoros și cu o bună ventilație.
Temperatura de lucru: -10℃-40℃
Temperatura de depozitare: -40-70℃
Umiditate relativă: 0%-95%, fără condensare
Răcire: aer forțat

3.2 Recomandări de cablare DC
Se recomandă ca acumulatorul să fie păstrat cât mai aproape de invertor. Următoarea opțiune este o opțiune de cablare sugerată pentru un cablu DC de 3 metri.
Vă rugăm să găsiți următoarea dimensiune minimă a firului. În cazul cablului DC mai lung de 3 m, vă rugăm să măriți secțiunea transversală a cablului pentru a reduce pierderea.

Putere Tensiune de intrare DC Calibre de sârmă
1KW 12V AWG 1/0
1KW 24V AWG 4
1,5 kW 12V AWG 1/0
1,5 kW 24V AWG 4
2KW 12V AWG 1/0
2KW 24V AWG 1/0
2KW 48V AWG 4
3KW 12V AWG 4/0
3KW 24V AWG 1/0
3KW 48V AWG 4
4KW 24V AWG 1/0
4KW 48V AWG 1/0
5KW 24V AWG 4/0
5KW 48V AWG 1/0
6KW 24V AWG 4/0
6KW 48V AWG 1/0

Vă rugăm să respectați cerința de mai sus privind dimensiunea minimă a firului.
Un singur cablu este întotdeauna cel mai bun, dar dacă există o problemă la obținerea dimensiunii recomandate sau a unui cablu mai mare, mai multe cabluri mai mici vor funcționa. Performanța oricărui produs poate fi îmbunătățită prin cablu mai gros și porțiuni mai scurte, așa că, dacă aveți îndoieli, rotunjiți și păstrați lungimea cât mai scurtă posibil.

3.3 Cablare AC
Vă recomandăm să utilizați un fir de 10 până la 6 Awg pentru a conecta la blocul de borne AC.
Când în modul AC, puterea de intrare AC va furniza atât sarcinile, cât și încărcătorul AC, este necesar un calibre mai gros pentru intrarea AC. Vă rugăm să consultați un electrician calificat cu privire la calibrul specific al firului necesar în ceea ce privește materialul firului și puterea invertorului.
Există 3 moduri diferite de conectare la blocul de borne în funcție de model. Toate cablările sunt conforme cu CE, sunați la asistența noastră tehnică dacă nu sunteți sigur despre cum să conectați orice parte a invertorului.

Opțiune de cablare 1
230 V monofazat/120 V monofazat
Intrare: Linie fierbinte+ Neutru+ Masă
Ieșire:
Linie fierbinte+ Neutru+ Masă

Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - Cablaj 1

Opțiunea de cablare 2
230V fază divizată
Intrare: linie fierbinte + linie fierbinte
+ masă Ieșire: linie fierbinte + linie fierbinte + neutruÎncărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - Cablare 2

Opțiunea de cablare 3
230V fază divizată
Intrare: linie fierbinte+ linie fierbinte +sol Ieșire: linie fierbinte +neutru
Observație: în astfel de cazuri, fiecare linie fierbinte de ieșire poate transporta maximum jumătate din capacitatea nominală.Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - Cablare 3

AVERTISMENT
Pentru modelele cu fază divizată, neutrul de intrare CA nu este necesar în cablare. Nu conectați niciodată intrarea neutră la ieșire neutru. Vor rezulta daune care nu sunt acoperite de garanție.
AVERTISMENT
Tensiunea de ieșire a acestei unități nu trebuie niciodată conectată la borna AC de intrare, poate rezulta suprasarcină sau deteriorare.
Porniți întotdeauna invertorul înainte de a conecta orice aparat.

3.4 Împământare
Conectați un fir de cupru de calibrul AWG 8 sau mai mare între terminalul de împământare de pe invertor și sistemul de împământare sau șasiul vehiculului.
3.4.1 Conexiune automată de la neutru la pământ
Toate invertoarele monofazate de 120Vca sunt echipate cu un comutator automat de la neutru la pământ.
Aceste invertoare folosesc un releu intern care conectează automat ieșirea neutră AC la masa de siguranță a vehiculului/navei în modul invertor și se oprește atunci când este conectat la o sursă externă de alimentare CA calificată.
Acest design evită existența simultană a două conexiuni neutru-pământ, evitând astfel riscul de șoc între neutrul vehiculului/ambarcațiunii și neutrul sursei externe de curent alternativ.Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - neutru

3.4.2 Dezactivarea conexiunii automate de la neutru la pământ
În unele instalații, această funcție trebuie să fie dezactivată.
Pentru a se adapta la aceste situații, sistemul automat neutru la pământ poate fi înfrânt, astfel încât neutrul nu va fi conectat în niciun mod de funcționare.
Dacă nu sunteți sigur dacă trebuie să dezactivați această funcție, vă rugăm să consultați cerințele codului local.
Există o secțiune de fir verde cu conector izolat în partea stângă a blocului de borne AC. Conectorul izolat conectează firul neutru și firul de masă din interiorul invertorului în timpul inversării.
Trageți două capete ale conectorului izolat pentru a separa firul verde; acest lucru va împiedica conectarea firelor neutre și de masă la interiorul invertorului.
Dacă este posibil, folosiți bandă adezivă pentru a izola capetele deconectate, separați capetele unul de celălalt și împingeți înapoi. În mod obișnuit, atunci când vă conectați la panoul casei (după ce ați deconectat alimentarea orașului de la acesta), este atunci când doriți să deconectați această conexiune, deoarece panoul casei are deja legătura între neutru și masă.
În mod normal, într-un sistem autonom sau într-un vehicul, trebuie să mențineți această conexiune.

3.5 Instalați flanșa

Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - flanșă

Ghid de depanare

Depanarea conține informații despre cum să depanați posibilele condiții de eroare în timpul utilizării invertorului și încărcătorul din seria LFP.
Următorul grafic este conceput pentru a vă ajuta să identificați rapid cele mai frecvente defecțiuni ale invertorului.
Indicator și sonerie pentru LFP

Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - indicator

Indicator și sonerie pentru LFP

Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - Indicator 2

*Motivul zgomotului de la transformator și/sau carcasă

Simptom Cauza posibila Soluție recomandată
Invertorul nu se va porni în timpul pornirii inițiale. Bateriile nu sunt conectate, conexiuni slăbite pe partea bateriei.
Tensiune scăzută a bateriei.
Verificați bateriile și conexiunile cablurilor. Verificați siguranța și întrerupătorul DC.
Incarca bateria.
Fără tensiune de ieșire AC și nici un indicator luminos aprins. Invertorul a fost trecut manual în modul OPRIT. Apăsați comutatorul în poziția Economizor de energie pornit sau Economizor de energie oprit.
Tensiunea de ieșire AC este scăzută, iar invertorul oprește sarcinile într-un timp scurt. Baterie descarcata. Verificați starea bateriilor și reîncărcați dacă este posibil.
Încărcătorul nu funcționează și unitatea nu acceptă AC. Tensiunea AC a scăzut în afara toleranței Verificați tensiunea AC pentru tensiunea și frecvența corespunzătoare.
Încărcătorul oferă o rată de încărcare mai mică. Comenzile încărcătorului sunt setate incorect.
Tensiune de intrare AC scăzută.
Baterie slăbită sau conexiuni de intrare AC.
Consultați secțiunea despre ajustarea „Ratei încărcării”.
Sursă de alimentare AC calificată.. Verificați toate conexiunile DC/AC.
Încărcătorul se oprește în timp ce se încarcă de la un generator. Tensiuni ridicate de intrare AC de la generator. Încărcați generatorul cu o sarcină mare.
Reduceți tensiunea de ieșire a generatorului.
Încărcăturile sensibile se opresc
temporar la transferul între rețea și inversare.
Tensiunea de declanșare de joasă tensiune a invertorului poate fi prea mică pentru a susține anumite sarcini. Alegeți o tensiune AC îngustă în comutatorul DIP sau instalați un UPS, dacă este posibil.
Zgomot de la transformator/carcasa* Aplicarea unor sarcini specifice, cum ar fi uscătorul de păr Scoateți încărcăturile

Când se află în modul invertor, transformatorul și/sau carcasa invertorului uneori pot vibra și face zgomot.
Zgomotul poate proveni de la transformator.
În conformitate cu caracteristicile invertorului nostru, există un tip de sarcină care va provoca cel mai probabil zgomote ale transformatorului, adică o sarcină cu jumătate de undă, sarcină care utilizează doar o jumătate de ciclu de putere (vezi figura 1).
Aceasta tinde să provoace dezechilibru al câmpului magnetic al transformatorului, reducând frecvența nominală de lucru de la 20KHz la, să zicem, poate 15KHz (variază în funcție de diferitele sarcini). În acest fel, frecvența zgomotului se încadrează exact în intervalul (200Hz-20KHz) pe care urechea umană o poate simți.
Cea mai comună încărcătură de acest fel este uscătorul de păr.

Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - curv

Dacă zgomotul vine de la carcasă.
În mod normal, atunci când este încărcat cu sarcini inductive, câmpul magnetic generat de transformator continuă să atragă sau să elibereze carcasa de oțel la o anumită frecvență, acest lucru poate provoca și zgomot.
Reducerea puterii de sarcină sau utilizarea unui invertor cu capacitate mai mare va rezolva în mod normal această problemă.
Zgomotul nu va face niciun rău invertorului sau sarcinilor.

Anexa 1

Specificații electrice invertor și încărcător de curent alternativ

Invertor și încărcător AC
Specificatii Electrice
Model 1KW 1,5 kW 2KW 3KW 4KW 5KW 6KW
Ieșire
invertor
Putere de ieșire continuă 1000W 1500W 2000W 3000W 4000W 5000W 6000W
Evaluare la supratensiune (20s) 3000W 4500W 6000W 9000W 12000W 15000W 18000W
Capabil să pornească motorul electric 1CP 1.5CP 2CP 3CP 41-IP 5CP 6CP
Forma de undă de ieșire Undă sinusoidală pură/La fel ca intrarea (modul Bypass)
Eficiență nominală >88% (vârf)
Eficiența modului de linie >95%
Factor de putere 0,9-1,0
Tensiune nominală de ieșire mu 100-110-120Vac / 220-230-240Vac
Reglarea tensiunii de ieșire ±10% RMS
Frecvența de ieșire 50/60Hz * 03Hz
Protecție la scurtcircuit Da, funcție de limită de curent (defecțiune după 1 secundă)
Timp de transfer tipic 10 ms (maximum)
THD < 10%
Intrare DC Tensiune nominală de intrare 12,0 Vcc
(*2 pentru 24Vdc, *4 pentru 48Vdc)
Tensiune minima de pornire 10,0 Vcc
Alarma baterie scăzută 10.5Vdc / 11.0Vdc
Baterie descărcată 10.0Vdc / 10.5Vdc
Alarmă și defecțiune de înaltă tensiune 16,0 Vcc
 Recuperare de intrare DC ridicată 15,5 Vcc
Recuperarea tensiunii scăzute a bateriei 13,0 Vcc
Consum inactiv
-Mod de căutare
< 25 W când Economizor de energie este activat
Gama de tensiune de intrare Îngust: 100-135VAC / 194-243VAC;
Lat: 90-135VAC / 164-243VAC;
Interval de frecvență de intrare Îngust: 47-55±0,3Hz pentru 50Hz, 57-65±0,3Hz pentru 60Hz
Lat:43±0,3Hz plus pentru 50Hz/60Hz
Tensiune de ieșire Depinde de tipul bateriei
Capacitate întrerupător încărcător (230 Vca) 10A 10A 10A 20A 20A 30A 30A
Capacitate întrerupător încărcător (120 Vca) 10A 20A 20A 30A 40A N / A N / A
Oprire protecție împotriva supraîncărcării 15,7V pentru 12Vdc (*2 pentru 24Vdc, *4 pentru 48Vdc)

Anexa 2 – Diagrama de instalare

Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură seria SUNOLDPOWER LFP - Instalare

SUNOLDPOWER - logoSun Gold Power Co., Ltd
E-mail: [email protected]

Documente/Resurse

Invertor/Încărcător cu undă sinusoidală pură din seria SUNGOLDPOWER LFP [pdf] Manual de utilizare
Seria LFP, încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură, seria LFP Încărcător cu invertor cu undă sinusoidală pură, încărcător cu invertor, invertor, încărcător, SPLFP4012

Referințe

Read more: https://manuals.plus/sungoldpower/lfp-series-pure-sine-wave-invertercharger-manual#ixzz8SUGn5hyJ

Leave a Comment


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/dandumit/public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 5349