IKEA LACK Transformata intr-un suport de copiere DIY ieftin si foarte folositor

Un suport de copiere este un instrument folosit pentru a captura imagini de fotografii, lucrări de artă, cărți și lucruri de natură similară. Ține o cameră perpendiculară pe o suprafață mare și plană, pe care se sprijină subiectul.

O tijă filetată asigură o reglare verticală eficientă.

Sunt la îndemână, dar nu este nevoie să cheltuiți mult atunci când suportul de copiere DIY de la [BlandPasta], bazat pe o masă ieftină IKEA LACK, poate fi transformat într-un proiect economic de după-amiază cu ajutorul unui hardware simplu și a câteva piese imprimate 3D. O tijă filetată combinată cu niște hardware captiv oferă o modalitate de a regla camera în sus și în jos cu o manivela, în timp ce se poate glisa manual suportul orizontal al camerei după cum este necesar pentru a încadra subiectul în mod corespunzător.

Structura principală provine dintr-un amestec de părți din două mese LACK: una mică și una de dimensiuni normale. Pe post de pat se foloseste un blat, iar picioarele patrate alcatuiesc piesele structurale cu ajutorul unor piese imprimate.

 

Acesta este un remix inteligent de piese IKEA, iar finisajul alb oarecum mat al LACK completează bine fotografia.

 

sursele articolului : 

https://www.thingiverse.com/thing:6011639

si

IKEA LACK Table Becomes Extremely Affordable DIY Copy Stand

 

Leave a Comment


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/dandumit/public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 5349