KIT de asamblare PT022 conectare întârziata difuzoarelor

 

 

Ați achiziționat un kit care permite comutarea întârziată a două difuzoare sau boxe. De asemenea, este proiectat ținând cont de posibila necesitate de a deconecta imediat difuzoarele atunci când amplificatorul este oprit. Sarcina maximă a releelor ​​de comutare este de 250V și 12A. Prin urmare, conexiunea poate fi utilizată pentru amplificatoare cu o putere de până la 400VA pe canal. (Dacă este necesar, puteți conecta un releu extern mai durabil).

Descrierea conexiunii Stabilizatorul 78L12 limitează tensiunea maximă pe înfășurarea releului la 12V, astfel încât să nu se ardă în cazul unei surse de alimentare mai mari. C3 și C4 împiedică oscilația stabilizatorului. Am stabilit lungimea întârzierii de comutare cu trimmerul TR1. Imediat după aplicarea tensiunii de alimentare a dispozitivului, C1 și C2 sunt încărcate prin trimmerul TR1.

 

Cu cât rezistența sa stabilită este mai mică (cu cât glisorul este rotit mai mult la stânga), cu atât va avea loc încărcarea mai rapidă. După atingerea nivelului de tensiune dorit pe C1+C2, T1 va fi comutat și astfel circuitul înfășurării releului va fi închis, ceea ce va determina pornirea acestora.

Construcție, conexiune difuzorAplicați un strat gros de tablă pe căile cositorite din partea laterală a conexiunii pentru a preveni arderea lor la ieșirile mai mari ale amplificatorului.

Așezați stabilizatorul 78L12 deasupra condensatoarelor C3 și C4, astfel încât să aibă mai mult spațiu pentru schimbul de căldură cu mediul înconjurător. Lipiți C3 și C4 vertical. Dacă doriți să utilizați deconectarea imediată a difuzoarelor când amplificatorul este oprit, utilizați un întrerupător dublu de rețea pentru aceasta. Utilizați un contact de deconectare pentru a porni amplificatorul, celălalt pentru a închide circuitul înfășurării releului, ceea ce se întâmplă atunci când circuitul deschis S1 este conectat. Atâta timp cât nu este conectat conductiv la PCB S1, releul nu se va închide niciodată. În cazul în care nu utilizați deconectarea imediată, scurtcircuitați pinii S1 cu un jumper. Conexiune difuzor: o linie dublă duce la difuzor sau sistem. Tăiați unul dintre fire, decupați ambele capete nou create și conectați-le la bornele RA+RA sau RB+RBDefalcare componenteR1 … 2k7 TR212TR1 … 68k TP008C1, C2 … 220u/25VC3, C4 … 2n2D1 … 1N4148T1 … BD681K1, K2… HF3FF 12V2x terminale . AK500/3IC1 … 78L12PCB … PT022

Source: Comutare întârziată a difuzoarelor

Leave a Comment


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/dandumit/public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 5349