Bisturii, cuțite de modelat - set

Acest produs nu genereaza puncte de loialitate.

MXY00003311

Produs nou

7,39leiTVA inclus.

206 Articole
10 Buc in Stocul nostru.

- +

 
Mai multe informatii

Bisturii, cuțite de modelat - set

3 MÂNERE DIFERITE - confortabile și sigure în mână, cu elemente de fixare din plastic, concepute special pentru lucrările artizanale delicate. Înlocuirea vârfurilor de pe mâner este rapidă și fără probleme.

LAME DE ÎNLOCUIT - setul include până la 13 lame interschimbabile de diferite dimensiuni și forme, făcându-le perfecte pentru diverse, chiar și cele mai precise și delicate lucrări de modelare, decoupage, scrapbooking și alte lucrări artizanale.

PRECISE - lamele sunt foarte ascuțite, ceea ce garantează o tăiere ușoară și perfect precisă și în timpul lucrului extrem de dificil din domeniul artizanal.

CAZĂ PRACTICĂ - o carcasă convenabilă cu bandă magnetică facilitează depozitarea și transportul lamelor și mânerelor neutilizate și oferă, de asemenea, acces facil la fiecare dintre părți.

SPECIFICAȚII - dimensiuni mâner (lungime): 10,4 cm, 9,3 cm, 9 cm, dimensiuni carcasă (lățime / lungime / înălțime): 6,2 / 15,5 / 3,2 cm, greutate set: 105 g, setul include: 3 mânere, 13 lame în diverse forme, carcasa cu banda magnetica.

SPECIFICAȚIE

  • dimensiuni mâner (lungime): 10.4cm / 9.3cm / 9cm
  • dimensiuni carcasa (latime/lungime/inaltime): 6,2x15,5x3,2cm
  • greutate set: 105 g

INCLUS

  • 3 manere
  • 13 lame de diferite forme
  • carcasa cu banda magnetica

Un set perfect conceput special pentru persoanele care se ocupă cu mici obiecte de artizanat și lucrări meșteșugărești înțelese pe scară largă. Cuțitele de modelat într-un set practic vor fi utile atât profesioniștilor, cât și amatorilor care în timpul liber

diverse metode noi. Modelarea bisturiilor va fi utilă, printre altele, pentru modelatori și artiști. Cuțitele de modelat vor fi perfecte pentru decoupage, scrapbooking și alte lucrări care necesită o tăiere perfectă și precisă .

37 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Meniu