Sunt posibile urmatoarele metode de plata : 

1. Online cu card bancar prin  procesatorul ING Bank : Comision de plata 0 Ron

ingwebpay.png Am ales pentru dumneavoastra sa procesam cardurile cu ING . Este o garantie a seriozitatii.

Tranzactia va fi procesata de ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti in numele Artirom PRO SRL (proprietarul site-ului www.dioda.ro). Datele cardului dvs. nu vor fi stocate pe serverele noastre.
In cazul in care banca emitenta a cardului dvs. si cardul dvs. sunt participante in sistemul 3DSecure, veti fi invitat sa introduceti datele de autentificare pentru 3DSecure.

2. Transfer bancar : Comision de plata 0 Ron

Este o metoda des folosita mai ales de firme insa poate fi folosita si de catre persoane fizice. Veti primi detaliile de plata de indata dupa finalizarea comenzii este tot cont ING.

3. Plata ramburs la primirea coletului - Comision de plata 2.76 Ron 

 O metoda de plata destul de intalnita in mediul nostru.  In cazul in care alegeti aceasta metoda de plata (pe langa costul transportului produselor de la noi la dumneavoastra) curierul transportator percepe o taxa pentru a prelua banii de la dumneavoastra si a-i depune in contul nostru de 5.50+TVA . Vedeti detalii la : https://www.fancourier.ro/cont-colector/ 

Deoarece este o metoda de plata des intalnita suportam 25% din acest cost si va rugam sa participati cu 4 Ron + TVA.

4. Serviciul Initiere Plati  : Comision de plata 0 Ron

Nu mai este nevoie sa introduceti datele cardului + autorizare suplimentara din Internet Banking/token, ci veti da click logo-ul bancii dvs , apoi veti fi directionati catre Internet Banking ul PErsonal, unde veti gasi un ordin de plata pre-initiat pe care vor trebui sa-l autorizati. Nu veti fi comisionat pentru aceasta plata. Este gratuita si are comision 0. Am integrat cele mai importante banci din Romania ( BT, BCR, ING), plus Revolut, ca urmare consideram ca am acoperit aproape in totalitate clientii bancarizati din Romania. De asemenea, acest Serviciul de plata este disponibil pentru aproape toate tarile din Europa.