Materiale Instalatii Electrice - Dioda.ro

Materiale Instalatii Electrice

Filtrare

102 produse

Grid
Grid-2
List
List-2
Catalog

Materiale Instalatii Electrice - Vezi 102 produse

Materiale Instalatii Electrice : Cabluri , Tablouri , Sigurante, Prize și Întrerupătoare - Eficiență și Siguranță în Sistemul Dvs. Electric

Descoperiți gama noastră completă de prize și întrerupătoare, concepute pentru a vă asigura controlul optim al sistemului dvs. de iluminat și de alimentare electrică.

Prize de Calitate Superioară

Prizele noastre oferă o gamă variată de opțiuni, fie că aveți nevoie de o priză simplă sau de o priză dublă pentru a conecta mai multe dispozitive.

Priza Modulară și Priza Aplicată

Pentru o integrare perfectă în designul dvs. de interior, o priză modulară este o soluție ideală. Dacă aveți nevoie de o soluție de conectivitate rapidă și ușor de instalat, o priză aplicată poate fi opțiunea potrivită.

Priza Exterior și Priza Schuko

Dacă doriți să alimentați dispozitivele în aer liber, o priză de exterior este cea mai bună alegere. Pentru conectivitate universală, priza Schuko este perfectă.

Întrerupătoare Elegante și Funcționale

Controlați luminile și alte dispozitive electrice cu întrerupătoarele noastre. Oferim o gamă variată de întrerupătoare, de la cel simplu până la întrerupatorul dublu.

Întrerupator Modular și Întrerupatoare Touch

Pentru o integrare fără probleme în orice design de interior, un întrerupator modular este o soluție ideală. Adăugați o atingere de modernitate spațiului dvs. cu întrerupatoarele touch.


Alegeți calitatea și fiabilitatea cu gama noastră de prize și întrerupătoare. Fie că aveți nevoie de o priză modulară sau de un întrerupator dublu, avem soluțiile potrivite pentru nevoile dvs. de conectivitate electrică.