Staţie de dezlipit digitală vacuum continuu 160÷480°C ZD-915

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 58 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 58 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 11,60lei.

ZD-915

Produs nou

Staţie de dezlipit digitală vacuum continuu 160÷480°C ZD-915

Mai multe detalii

586,88leiTVA inclus.

Va fi disponibil dupa data de 24-09-2021
Disponibilitate data: 20-09-2021

- +

Marca: ZhongDI

 
Mai multe informatii
Descriere
Stația de dezlipire a fost concepută special pentru dezlipirea aliajelor fără plumb. Încălzirea rapidă și puterea ridicataă sunt dedicate pentru lipirea / dezlipirea convenabilă și clară a tuturor tipurilor de componente DIP. Structura robustaă, funcționarea cu o singură mână și capaciatatea ridicată de absorbție faciliteaza operarea si pote fi ușor de îndepărtat aliajul de lipit rezidual de pe una sau ambele părți ale PCB  (inclusiv cele cu gauri metalizate) . Acest instrument este utilizat în domeniile cercetării electronice, invatamantului și producției, dar în special în domeniul serviceu-rilor , reparării și dezlipirii pieselor de pe cablajelor aparatelor electronice și a echipamentelor de comunicații.
Temperatura pistolului de dezlipire este controlata automat de către micro-procesor. Electronica de control digital și senzorul de înaltă calitate și sistemul de schimb de căldură garantează un control precis al temperaturii la vârful de lipit. Cea mai înaltă precizie a temperaturii sau temperaturii și un comportament termic optim dinamic în condiții de încărcare se obține prin înregistrarea rapidă și precisă a valorilor măsurate într-un circuit de comandă închis, iar acest design este în special pentru tehnica de producție fără plumb.
Pistoletul de dezlipire cu o putere de 80 W (o putere de încălzire de 130 W) și un spectru larg de vârfuri de lipit (seria N5) pot fi utilizate oriunde în câmpul electronic. Elementul de încălzire este fabricat intr-un invelis ceramic, iar senzorul de pe vârful de dezaburire poate controla rapid și precis temperatura de dezlipire.

Date tehnice:
Statie:
Tensiunea de intrare: 220-240 V
Consum de energie: 140 W
Siguranță principală: 3,15 A
Presiunea ACCUM: 600 mm Hg

Pistol de dezlipire:
Tensiune: 24 V
Putere: 80 W (încălzire nominală 130 W)
Temperatură: 160 ° C ~ 480 ° C
Element de incalzire ceramic
3.37 kg
 
Specificatii tehnice
Culoarealb-gri
Tip ProdusPistol de lipit
Tip LipireCu fludor
 
Descarca

ZD-915_LUT0069.pdf

Manual utilizare ZD915 LUT0069

Descarca (119.78k)
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 3 customer reviews
Verified purchase

Customer didn't write any details

Was this comment useful to you? Yes No

Statia este OK.

Statia este foare adecvata la dezlipirea componentelor cu picioruse, atat la placile simplu placate cat si la cele multistrat. Eu, cel putin am folosit-o si la placile de baza la calculatoare la scimbarea condensatorilor.
Asa cum scrie si cel din rewiev-ul anterior, statia nu o poti folosi la dezlipirea de smd-uri, dar precizez ca pentru acest lucru exista alte modele de statii.

Was this comment useful to you? Yes No

Ok

Este o stație care își merită banii, nu prea o poți folosi la dezlipit piese tip SMD, în rest la piesele cu piciorușe este foarte comoda la folosit și utilă. De achiziționat și filtre pentru pistol mai multe, care trebuie schimbate mai des pentru a proteja pompa de vacuum.

Was this comment useful to you? Yes No

Accesorii

25 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu