• Nou

    Trandafirul Ierihonului

    Trandafirul Ierihonului

    GMID00000002
    Trandafirul Ierihonului numit și plantă de dinozaur sau înviere. Pare mort, dar poate învia! Cea mai uimitoare și intrigantă plantă din lume, un simbol străvechi al iubirii și fericirii!
    Cantitate
    • Livrare prin curierLivrare prin curier1-2 zile lucratoare pentru produsele in stoc.
    • Retur in 14 zileRetur in 14 zile(pentru persoane fizice)
    • Garantie 24 LuniGarantie 24 Luni(persoane fizice sau 12 luni persoane juridice)

    Trandafirul Ierihonului (Selaginella lepidophylla) numit și plantă dinozaur sau reînviere . Pare mort, dar poate învia! Cea mai uimitoare și intrigantă plantă din lume, un simbol străvechi al iubirii și fericirii! Trandafirul crește în regiunile deșertice uscate, unde este perfect adaptat pentru a supraviețui într-o astfel de secetă. Rămâne în viață chiar și atunci când nu plouă ani de zile. Se încovoiește pe sine, formând o mică minge de vegetație asemănătoare unei ierburi în care se protejează până vin ploile. Sufla liber în jurul deșertului, deschizându-și frunzele atunci când condițiile sunt suficient de umede.

    De îndată ce este suficientă apă, mănunchiul „mort”, devenind o plantă moale, asemănătoare feriga, cu frunze verzi. Trandafirul nostru este de fapt o plantă destul de primitivă – la fel ca o fosilă vie, așa că unii numesc Trandafirul din Ierihon „Planta dinozaurului”.

    Róża jerychońska - rozwój

    Mulți oameni se bucură de o recuperare miraculoasă și permit plantelor lor să se zvârcească complet între udari. Este o plantă de deșert, așa că are nevoie de perioade mai lungi de secetă între udari.

    Sugestie: Probabil una și singura plantă care poate fi „tratată” cu apa fierbinte! Udarea cu apă fierbinte (fierbinte). poate duce la deschiderea trandafir al Ierihonului în 10 minute, comparativ cu 30 de minute cu apă la temperatura camerei.

    GADGET MASTER
    GMID00000002

    Referinte specifice