Ghid selectie Power Station : Baterii Externe cu invertor si intrari iesiri CC (centrala portabilă?)

În acest sezon însorit ce te indeamna la concediu, tot mai mulți oameni aleg să stea departe de oraș și să înceapă camparea în diferite locatii. Hai gata cu stresul! Dar dacă doriți să trăiți o viață de campare mai rafinată, este deosebit de important să realizați „libertatea de utilizare a energiei electrice”. În acest moment, stațiile electrice ( POWER STATION) portabile sunt, de asemenea, derivate din acesta. Este echivalent cu o stație de alimentare cu energie electrică, care poate furniza energie drone, laptop-uri, proiectoare, lumini fotografice, ventilatoare electrice, mașini de gătit orez, ceainice electrice și alte echipamente. Este foarte potrivit pentru camping în aer liber, transmisie live în aer liber, filmări în aer liber, călătorii cu RV, călătorii cu conducerea autonomă, urgențe în familie, birou mobil și alte scenarii de aplicații!

Există o mulțime de baterii cu litiu  , dacă nu doriți să conectați circuite complicate ale bateriilor în serie vs paralel, numai pentru utilizare simplă în exterior, centrală portabilă este o alegere bună. Odată cu ieșirea din piață și popularizarea stației de alimentare portabile, pe piață au apărut diverse mărci, modele și calități ale stației de alimentare portabile, ceea ce a făcut, de asemenea, dificilă alegerea consumatorilor. La urma urmei, sursele de alimentare pentru exterior sunt produse cu preț ridicat. Odată ce ați cumpărat pe cel greșit, ca să nu mai vorbim de pierderea economică, afectează și starea de spirit. Deci, cum puteți alege centrala portabilă care vi se potrivește? Astăzi, editorul vă va spune cum să alegeți dintre dimensiunile scenariilor de utilizare, experiența utilizatorului și siguranța mărcii.

La ce se folosește centrala portabilă?

Când călătoresc, unora le place să aducă drone, în timp ce altora le place să aducă oale de gătit. Fiecare are nevoi diferite pentru echipamente electrice, iar puterea sursei de alimentare exterioare determină ce fel de aparate electrice poate furniza centrala portabilă, iar capacitatea determină cât timp poate furniza. În prezent, pe piață există multe centrale electrice portabile cu o putere de 300W~2000w și o capacitate de 300Wh~2000Wh. Cum să alegi dintre atât de multe?

1. Camping în aer liber

Dacă este vorba doar de camping ușor, puteți întâlni dispozitive digitale precum smartphone-uri, drone, camere, proiectoare, audio etc., și puteți tabara pentru o perioadă scurtă de timp fără a rămâne peste noapte. Un produs cu o putere de 300-500W și o capacitate de 300-500Wh va fi suficient. Dacă este o campare grea și doriți să „mutați bucătăria în aer liber” pentru a alimenta mașinile de gătit, mașinile de gătit cu inducție, ibricurile și storcatoarele, puteți alege cele cu o putere de 1000-2000W și o capacitate de 1000-2000Wh. Puteți aduce unul dacă puteți. sau mai mult.

2. Călătorii cu tot confortul de acasa

Dacă este o călătorie cu o autorulota sa zicem, alimentarea cu energie electrică a aragazului electric de orez, aragazului electric, fierbător, frigider auto, storcător și alte echipamente este indispensabilă. În acest moment, este foarte important să alegeți o sursă de alimentare exterioară care să fie ușor de transportat, să aibă capacitate și putere mare și cel mai bine este să alegeți puterea. 1000W-2000W, cu o capacitate de 1000-2000Wh, daca se poate, poti aduce mai mult de unul, plus un panou solar portabil.

3. Urgență familială

Mulți oameni cred că atâta timp cât centrala portabilă nu este afara din casa, aceasta trebuie să fie inactivă acasă. De fapt, nu este cazul. Ori de câte ori este perioada de vârf a consumului de energie electrică, mai ales vara, vor exista întotdeauna întreruperi bruște de curent, care vor aduce un mare rău muncii și vieții noastre. Multe neplăceri. În acest moment, centralele portabile pot fi folosite ca lumină de urgență , sursa UPS pentru centrala termica iarna, care poate fi folosită pentru a fierbe apă, a găti și a încărca telefoanele mobile. În ceea ce privește dimensiunea, se recomandă ca puterea să fie peste 1000W și capacitatea de peste 1000Wh.

De ce să alegeți centrale electrice portabile (Power Stations)?

În prezent, pe piață există multe tipuri de centrale electrice portabile, cu performanță și calitate inegale, iar experiența de utilizare a acestora este foarte diferită, reflectată în principal în aspectele de estetică, portabilitate, zgomot și rezistență la intemperii.

1. Bine proiectate

Pentru mulți oameni, se uită doar la aspect, fără a se uita la funcție. Dacă aspectul nu este perfect la prima vedere, este dificil să-i atragi. În timp ce unele centrale electrice portabile își îmbunătățesc performanța, ele inovează constant și în ceea ce privește percepția vizuală, adăugând câteva elemente unice și ridicând designul general la un nivel superior, făcând oamenii să pară foarte confortabil!

2. Portabilitate

Pentru persoanele care merg la camping în aer liber, este în principal pentru decompresie. Dacă se adaugă o sursă de alimentare voluminoasă în aer liber, atunci acest camping nu este decompresie, ci „creștere în greutate”. În prezent, tipurile de baterii utilizate în sursele de alimentare exterioare sunt diferite, iar modelele structurale sunt, de asemenea, diferite. Volumul și greutatea totală sunt, de asemenea, inegale și există și diferențe mari în transport. Există, de asemenea, unele Power Stations care adoptă un design integrat. Designul fuzelajului este relativ mic, iar greutatea este, de asemenea, foarte redusă. Este foarte potrivit pentru persoanele care campează adesea în aer liber cu multe bagaje.

Centrale electrice portabile

Cele de mai sus este ghidul de achiziție al centralei portabile compilat pentru dvs. Se popularizează în principal din dimensiunile scenariilor de utilizare, experiență, siguranța mărcii și intervalul de preț. Acum aș dori să prezint centrale electrice portabile , care pot oferi utilizatorilor o experiență de utilizare foarte bună. Și caracteristicile sale de portabilitate, liniște, rezistență la temperaturi scăzute și rezistență severă la frig au fost recunoscute de mulți utilizatori de pe piață.

Produsele prezentate de noi aici au jumătate din volum și cu 20%-30% mai ușoară decât alte modele, făcând produsele foarte mici și ușoare, potrivite pentru persoanele cu multe bagaje și echipamente atunci când ies în oraș. Tehnologie invertor de înaltă eficiență, cu o rată de conversie de 95% +, generarea sa de căldură este doar jumătate din produsele similare, combinată cu disiparea căldurii a carcasei din aliaj, este necesară doar o cantitate mică de vânt slab pentru disiparea căldurii și zgomotul este redus cu 60% de la an la an.

În comparație cu centralele electrice portabile obișnuite de pe piață, modele prezentate mai sus se poat adapta bine la mediile exterioare umede și prăfuite cu design integrat al corpului și tratament de protecție a interfeței, gradul de rezistență la praf și la apă al întregii mașini atinge IP52. Interiorul produsului reduce eroziunea prafului și vaporilor de apă, iar durata de viață și siguranța sunt mult îmbunătățite. Tehnologia de preîncălzire a bateriei încorporată poate suporta încărcarea și descărcarea la -30°C, ceea ce este mai potrivit pentru scenariile de aplicare la temperaturi scăzute în regiunile nordice și de platou.

Toate modelele utilizează baterii litiu-ion certificate UL A-grade pentru a forma un pachet de baterii , care are mai multe avantaje decât bateriile obișnuite. Performanță mai bună de încărcare și descărcare și garanție mai mare de siguranță. Gestionarea energiei EMS, managementul încărcării CMS și BMS încorporate, monitorizarea reciprocă și defecțiunea unui singur sistem pot declanșa protecția altor sisteme, astfel încât redundanță de securitate ridicată.

În această eră a concentrării asupra sănătății, standardele materiale de viață ale oamenilor se îmbunătățesc și ele în mod constant. Pentru persoanele care lucrează în aer liber, iubesc călătoriile cu conducerea autonomă și iubesc sporturile în aer liber, lipsa energiei în aer liber este o problemă urgentă care trebuie rezolvată. Datorită îmbogățirii formelor exterioare, nu este folosit doar pentru consumul de energie al echipamentelor convenționale, cum ar fi digitalul electronic, ci și ca sursă de alimentare necesară pentru stocarea energiei pentru produsele auto și pentru aparatele electrocasnice cu putere redusă.

Source: Ghid complet de selectare a centralelor electrice portabile 

Leave a Comment


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/dandumit/public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 5349