• Nou
  FILTRU ANTIMAGNETITA TURBOMAG-PL PM501012 - 3/4'

  Filtru Antimagnetita TURBOMAG-PL PM501012 - 3/4'

  FILTRU ANTIMAGNETITA TURBOMAG-PL PM501012 - 3/4'
  FILTRU ANTIMAGNETITA TURBOMAG-PL PM501012 - 3/4'
  FILTRU ANTIMAGNETITA TURBOMAG-PL PM501012 - 3/4'

  Filtru Antimagnetita TURBOMAG-PL PM501012 - 3/4'

  164,22 lei
  TVA Inclus
  Politica de returnare14
  PM501012
  Cantitate
  Grabeste-te ! Doar : 6 Bucati Ramasebucati
  • Livrare prin curierLivrare prin curier1-2 zile lucratoare pentru produsele in stoc.
  • Retur in 14 zileRetur in 14 zile(pentru persoane fizice)
  • Garantie 24 LuniGarantie 24 Luni(persoane fizice sau 12 luni persoane juridice)

  Filtrul TURBOMAG este proiectat pentru a fi instalat pe centralele de încălzire cu scopul de a elimina impuritățile care circulă în conducte și care reprezintă un potențial pericol pentru instalație însăși. Acest produs poate îndepărta atât resturile de nămol sau nisip, prin intermediul unei site din oțel inoxidabil, cât și cele mai mici reziduuri feroase datorită unui magnet puternic introdus în interior. Impuritățile astfel separate pot fi ulterior eliminate prin deschiderea dispozitivului de evacuare a filtrului și îndepărtarea magnetului. Dimensiunile compacte permit instalarea filtrului separator de nămol în spații foarte înguste. Funcționarea este intuitivă și pierderile de sarcină sunt în mod considerabil reduse.

  Funcționarea Apa intră în filtru prin interiorul sitei cilindrice și este supusă acțiunii magnetului plasat în interior. În acest fel, particulele de dimensiuni mai mari din rețeaua de apă sunt blocate și vor fi depozitate pe partea de jos a filtrului, în timp ce impuritățile feroase rămân blocate pe suprafața magnetică până când magnetul este îndepărtat. Impuritățile sunt îndepărtate prin operațiile de curățare descrise în capitolul privind activitățile de întreținere.

  Montajul TURBOMAG a fost conceput pentru protecția instalațiilor termice și pentru ca acesta să fie eficient trebuie să fie instalat pe returul instalației de încălzire. Pentru a asigura funcționarea corectă, filtru trebuie montat exclusiv pe instalațiile care sunt realizate în deplină conformitate cu reglementările în vigoare, iar țevile instalate înainte de filtrul separator de nămol să fie curate și fără corpuri străine. Aparatul trebuie să fie instalat astfel încât să asigure un spațiu adecvat pentru efectuarea operațiilor de întreținere. Se recomandă cu precădere dotarea instalației de filtrare cu un sistem de tip by-pass care să permită separarea filtrului TURBOMAG în caz de nevoie.

  Acest filtru antimagnetită este special proiectat pentru a fi montat in instalații de încălzire centrala, pe returul instalației de termoficare. Scopul acestui echipament este de a retine impuritățile metalice fine, care in mod normal nu pot fi reținute de filtrul mecanic Y. Astfel se asigura prevenirea colmatării componentelor centralei cu nămol negru (magnetita - Fe3O4) format ca rezultat al coroziunii electrolitice continue in orice instalație neprotejata cu un inhibitor specific. Filtrul trebuie instalat pe circuitul de retur, pe intrarea in centrala. Datorita adaptabilității de instalare, se poate monta atât pe orizontala, cat si pe verticala, fiind astfel ușor de adaptat chiar si in spatii înguste sau in corpurile de bucătărie suspendate.

  Ivanci
  PM501012
  6 Produse

  Fisa tehnica

  intensitate magnet
  10 Gauss

  Referinte specifice

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
  FILTRU ANTIMAGNETITA TURBOMAG-PL PM501012 - 3/4'
  Filtru Antimagnetita TURBOMAG-PL PM501012 - 3/4'
  164,22 lei
  TVA Inclus
  Politica de returnare14
  PM501012