Convertor SINUS PLUS 1500 24V /br

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1665 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 1665 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 333,00lei.

3SIR150024

Produs nou

16 658,33leiTVA inclus.

5 Articole
Produsul este in Stoc se expediaza in aceeasi zi

- +

Marca: VOLT

 
Mai multe informatii
Convertor de tensiune
SINUS PLUS 1500 24VÂ
este utilizat pentru alimentarea dispozitivelor electrice care necesită tensiune alternativă de 230 V de la baterii și instalații auto cu tensiune constantă
24
V
. De asemenea, poate fi utilizat cu succes ca sursă de alimentare de urgență pentru dispozitivele care necesită alimentare continuă, cum ar fi, de exemplu
cuptoare și pompe de încălzire centrală
.
versiuni
PLUS
oferta suplimentară inclusă
panou de control cu cablu
care poate fi conectat la invertor și
executați-l de la distanță
folosind butonul de pe panou. Există, de asemenea, 2 LED-uri pe panou care informează utilizatorul despre starea invertorului (ON / OFF, eroare).
O caracteristică care distinge convertizoarele sinusoide de convertoarele simple AC / DC clasice este ieșirea de tensiune alternativă cu formă de undă sinusoidală, identică cu cea din rețeaua de alimentare. Acest lucru face posibilă alimentarea dispozitivelor echipate cu motoare electrice și transformatoare, cum ar fi unelte electrice, pompe și aparate electrocasnice cu putere redusă. Convertizoarele simple, cu costuri reduse produc de fapt o tensiune dreptunghiulară, uneori denumită incorect „undă sinusoidală modificată”. O astfel de tensiune nu este potrivită pentru alimentarea dispozitivelor cu caracter inductiv sau capacitiv și poate provoca deteriorarea acestora.

30 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu