invertor auto rulota cu telecomanda Convertor 12v 220 SINUS PLUS 3000

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 100 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 100 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 20,00lei.

3SIR300012

Produs nou

invertor auto rulota cu telecomanda Convertor 12v 220 SINUS PLUS 3000

convertor de tensiune  SINUSULUI PLUS 3000 12V  este folosit pentru alimentarea dispozitivelor electrice care necesită o tensiune de curent alternativ de la bateria de 12v  și instalarea vehiculului a tensiunii de 230 V . 

Mai multe detalii

1 007,93leiTVA inclus.

Lipsa stoc. Termenul de livrare trebuie confirmat

- +

Marca: VOLT

 
Mai multe informatii

Convertor de tensiune SINUS PLUS 3000 12V este utilizat pentru alimentarea dispozitivelor electrice care necesită tensiune alternativă de 230 V de la baterii și instalații auto cu tensiune constantă 12 V . De asemenea, poate fi utilizat cu succes ca sursă de alimentare de urgență pentru dispozitivele care necesită alimentare continuă, cum ar fi, de exemplu cuptoare și pompe de încălzire centrală . versiuni PLUS oferta suplimentară inclusă panou de control cu cablu care poate fi conectat la invertor și executați-l de la distanță folosind butonul de pe panou. Există, de asemenea, 2 LED-uri pe panou care informează utilizatorul despre starea invertorului (ON / OFF, eroare). O caracteristică care distinge convertizoarele sinusoide de convertoarele simple AC / DC clasice este ieșirea de tensiune alternativă cu formă de undă sinusoidală, identică cu cea din rețeaua de alimentare. Acest lucru face posibilă alimentarea dispozitivelor echipate cu motoare electrice și transformatoare, cum ar fi unelte electrice, pompe și aparate electrocasnice cu putere redusă. Convertizoarele simple, cu costuri reduse produc de fapt o tensiune dreptunghiulară, uneori denumită incorect „undă sinusoidală modificată”. O astfel de tensiune nu este potrivită pentru alimentarea dispozitivelor cu caracter inductiv sau capacitiv și poate provoca deteriorarea acestora.

convertor de tensiune  SINUSULUI PLUS 3000 12V  este folosit pentru alimentarea dispozitivelor electrice care necesită o tensiune de curent alternativ a bateriei 230 și instalarea vehiculului a tensiunii de curent continuu  de 12 De asemenea, poate fi utilizat cu succes ca sursă de energie de urgență pentru dispozitivele care necesită alimentare continuă, precum cuptoare și pompe de încălzire  centrală .

Versiunile PLUS oferă suplimentar un panou de control cu ​​un cablu care poate fi conectat la invertor și rulează-l de la distanță folosind butonul de pe panou. Există, de asemenea, 2 diode pe panou care informează utilizatorul despre starea invertorului (ON / OFF, eroare).

O caracteristică care distinge convertizoarele sinusoidale de convertoarele simple AC / DC clasice este producerea unei tensiuni alternative cu o formă de undă sinusoidală, identică cu cea din rețeaua electrică. Acest lucru face posibilă alimentarea dispozitivelor echipate cu motoare electrice și transformatoare, cum ar fi unelte electrice, pompe și aparate electrocasnice cu putere redusă. Invertoarele simple și ieftine produc de fapt o tensiune dreptunghiulară, uneori numită incorect „undă sinusoidală modificată”. O astfel de tensiune nu este potrivită pentru alimentarea dispozitivelor de natură inductivă sau capacitivă și poate provoca deteriorarea acestora.

Putere de suprasarcină (instantanee)3000 wați
Putere nominală (continuă)1500 wați
Tensiunea (bateriile) bateriei12 VCC
Tensiune de intrare11-15 VCC
Tensiunea de ieșire220 - 240 VAC
Frecvența tensiunii de ieșire50 Hz (+ - 5%)
Eficiență la încărcare completă92%
Curent tras fără încărcare300 mA
Protecție la suprasarcinăLa o încărcare mai mare de 120%, dispozitivul se stinge automat, emite bipuri, LED roșu
Protecție sub tensiuneSemnal acustic, LED roșu, oprire automată

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Foarte bun

Un produs bun, fiabil, usor, si materiale de calitate. Il folosesc la o autorulota, in mod deosebit pentru espresorul de cafea. Functioneaza excelent.

Was this comment useful to you? Yes No

30 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu