invertor auto Convertor SINUS 3000 12V 220v

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 98 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 98 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 19,60lei.

3SIP300012

Produs nou

980,56leiTVA inclus.

1 Articol
Produsul este in Stoc se expediaza in aceeasi zi

- +

Marca: VOLT

 
Mai multe informatii

Convertor de tensiune Sinus-3000 12V este utilizat pentru alimentarea dispozitivelor electrice care necesită tensiune alternativă de 230 V de la baterii și instalații auto cu tensiune constantă Â 12 V . De asemenea, poate fi utilizat cu succes ca sursă de alimentare de urgență pentru dispozitivele care necesită alimentare continuă, cum ar fi, de exemplu cuptoare și pompe de încălzire centrală . O caracteristică care distinge convertizoarele sinusoide de convertizoarele simple / clasice simple clasice este ieșirea de tensiune alternativă cu formă de undă sinusoidală, identică cu cea din rețeaua electrică. Acest lucru face posibilă alimentarea dispozitivelor echipate cu motoare electrice și transformatoare, cum ar fi scule electrice, pompe și aparate electrocasnice cu putere redusă. Convertizoarele simple și cu costuri reduse produc de fapt o tensiune dreptunghiulară, uneori denumită incorect „undă sinusoidală modificată”. O astfel de tensiune nu este potrivită pentru alimentarea dispozitivelor cu caracter inductiv sau capacitiv și poate provoca deteriorarea acestora.

Convertorul de tensiune Sinus-3000 12V este utilizat pentru a furniza dispozitive electrice care necesită tensiune alternativă de 230 V de la baterii și instalații auto cu o tensiune directă de 12V. De asemenea, poate fi utilizat cu succes ca sursă de energie de urgență pentru dispozitivele care necesită alimentare continuă, precum cuptoare și pompe de încălzire centrală.
Cele mai importante caracteristici
  • Manopera de calitate
  • Dimensiuni mici
  • Putere 1500W
Caracteristica care distinge convertizoarele sinusoidale de convertoarele simple AC / DC clasice este producerea unei tensiuni alternative cu o formă de undă sinusoidală, identică cu cea din rețeaua electrică. Acest lucru vă permite să alimentați dispozitive echipate cu motoare electrice și transformatoare, cum ar fi unelte electrice, pompe și electrocasnice cu putere redusă. Convertizoarele simple și ieftine produc de fapt o tensiune dreptunghiulară, uneori numită incorect „undă sinusoidală modificată”. O astfel de tensiune nu este potrivită pentru alimentarea dispozitivelor de natură inductivă sau capacitivă și poate provoca deteriorarea acestora.

Convertor de tensiune SINUS-3000 12V cu putere continuă 1500W și putere temporară maximă de până la 3000 W (până la 30s). Util la domiciliu și călătorii. Dimensiunile mici îl fac să se potrivească cu ușurință în cutia cu mănuși sau sub scaunul pasagerului.

Puterea de 1500W este suficientă pentru a alimenta mai multe calculatoare puternice, o pompă mare, ușă de garaj, televizor cu plasmă LCD / LED mare sau alte dispozitive a căror putere totală nu depășește 1500W. Trebuie avut în vedere faptul că dispozitivele consumă mai mult curent în timpul punerii în funcțiune decât în ​​timpul funcționării. Dacă aveți nevoie de un convertor de putere mai mare, veți găsi convertoare SINUS mai mari în oferta noastră.

Convertorul SINUS se caracterizează prin faptul că ieșirea sa furnizează tensiune sub forma unei unde sinusoidale reale, cea mai apropiată de cea care apare în rețeaua de alimentare. Datorită acestui lucru, nu ar trebui să existe probleme cu dispozitivele de alimentare, cum ar fi scule electrice, motoare, pompe și electrocasnice de la invertor.

Caracteristici produs Volt 3SIP300012 Convertor SINUS-3000 12V 1500 / 3000W 12 / 230V

Tensiunea de intrare12 V.
Tensiunea de ieșire2300 V
putere1500 wați
Puterea maximă3000 wați
eficiență92 %
Forma undei de ieșiresinus
Frecvența de ieșire50 Hz
dimensiuni350 x 210 x 81 mm
greutate4,5 kg
producătorvolt
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Invertor in camping pentru Frigider

Am legat acest invertor cu Frigider minibar Star-Light MBM-67AP, 67 l cu consum 0.3kw/h montat in camping. Duce frigiderul fara problema! Este bine de stiut ca motoarele la pornire au nevoie de mai multa energie, in cazul meu frigiderul la pornire consuma de la 800-1000W. Invertorul pentru motoare trebuie sa fie un inverter cu sinus pur, altfel aveti sanse mari pentru defectarea motorului. Colaborarea cu firma Dioda a fost una foarte-foarte buna, iar preturile la inverter le gasiti cu un pret foarte avantajos.

Was this comment useful to you? Yes No

30 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Meniu