BMS Echilibrare si protectie 4 baterii de 12v in serie BALANCER AKU PROTECT 48V

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 28 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 28 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 5,60lei.

6AEQ48V001

Produs nou

286,90leiTVA inclus.

Produsul nu este in stoc . Termenul de livrare trebuie confirmat !

- +

 
Mai multe informatii

AKU PROTECT BALANCER este utilizat pentru bateriile care sunt conectate în serie pentru a menține tensiunea bateriei egală în timpul încărcării și descărcării. Poate fi folosit pentru baterii AGM și gel.

Când bateriile funcționează în conexiune în serie, tensiunea fiecărei baterii poate fi diferită din cauza diferenței dintre chimia și temperatura fiecărei celule. O tensiune va fi ridicată, iar cealaltă va fi scăzută. O astfel de diferență de tensiune poate cauza dezechilibrarea bateriei, o baterie va fi supraîncărcată, iar cealaltă nu este încărcată suficient. Mai mult decât atât, diferența de tensiune crește odată cu încărcarea și descărcarea repetată a bateriei, cu riscul în consecință de defectare prematură a bateriilor.

AKU PROTECT BALANCER permite curentului să treacă de la o tensiune mai mare la o tensiune mai mică până când este echilibrată. Dispozitivul începe să funcționeze când diferența dintre baterii este de 10 mV. Poate fi conectat permanent la un sistem de baterii astfel incat bilantul energetic al sistemului sa fie controlat automat, fara reglare manuala.

Stabilizatorul de baterie poate fi utilizat cu următoarele tipuri de baterii: plumb-acid (VRLA), litiu-fier-fosfat, nichel-cadmiu Ni-Cd, nichel-metal-hidrură Ni-MH. Dispozitivul începe să funcționeze când tensiunea este mai mare de 2,4 V. ceea ce înseamnă că poate fi folosit într-o singură baterie de la 2,4V la 12V. Patru baterii pot fi conectate la un stabilizator în același timp. Dacă sunt conectate mai puțin de 4 baterii, cablul suplimentar poate fi liber, echilibrul nu este afectat.
Functionarea stabilizatorului nu este afectata nici de modul in care este conectata bateria, indiferent daca este conectata in serie sau in paralel, functioneaza in ambele cazuri.

Date tehnice

  • Tensiune nominală a bateriei: 4 * (2,4 V / 3,6 V / 6 V / 9 V / 12 V
  • Curent optim: 0-10A
  • Curent de repaus: 5 mA (12 V) 1,2 mA (2,4)
  • Dimensiuni: 62 x 124 x 27mm
  • Protecții: protecție împotriva polarității inverse
  • Protectie la joasa tensiune: 1.8V
 
Specificatii tehnice
Inaltime62 mm
Curent optim0-10A
Dimensiuni (mm)62x124x27mm
Latime124 mm
Greutate400g
Dimensiuni62x124x27mm
Tensiune nominală a bateriei4*(2.4V/3.6V/6V/9V/12V)
Curent de odihnă5mA (12V) 1,2mA (2,4)
Securitate cu tensiune scăzută1.8V

30 alte produse în aceeași categorie:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu