Baterie VPRO 18 Ah 12V AGM VRLA 6AKUAGM018

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 14 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 14 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2,80lei.

AGM018

Produs nou

143,78leiTVA inclus.

1 Articol
Produsul este in Stoc se expediaza in aceeasi zi

- +

Marca: VOLT

 
Mai multe informatii

Baterii de serie VPRO 18 Ah Sunt realizate în tehnologie AGM (Tapet de sticlă absorbant) VRLA Și destinat în special, printre altele, pentru utilizarea în sisteme de alimentare cu energie de urgență (UPS, sisteme de automatizare), instalații solare și cu convertoare de tensiune. Cel mai potrivit pentru sistemele de încărcare buffer Cu toate acestea, ele pot fi utilizate și în aplicații în care bateriile funcționează ciclic. Pentru o adâncime de descărcare de până la 50% au aproximativ 650 de cicluri de lucru . Durata de viață proiectată este de 8-10 ani pentru muncă la o temperatură de aproximativ 20-25 de grade Celsius. Bateriile AGM VRLA se caracterizează printr-o construcție internă bazată pe separatoare din fibră de sticlă În care este concentrat electrolitul. Separatoarele sunt plasate între plăcile de plumb din interiorul stocării energiei din baterie. O caracteristică suplimentară a acestui tip de baterie este sistemul său automat de etanșare (Supape de presiune - Supapă reglată). Ventilele se deschid atunci când detectează o presiune prea mare în interiorul bateriei, ceea ce duce la o evacuare sigură a gazului rezultat în afara carcasei, prevenind deteriorarea. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când bateria se supraîncărcă. Carcasa bateriei este fabricată din material ABS și celulele sunt din cupru. Cele mai frecvente aplicații ale bateriilor AGM VRLA sunt: - sisteme de alimentare cu energie de urgență (UPS, convertoare); - sisteme de alarmă; - instalații fotovoltaice; - sisteme de control al accesului; - furnizarea de case de marcat; - sisteme de televiziune cu circuit închis; - putere pentru jucării electrice; - sisteme de telecomunicații; - sistem de iluminat de rezervă; - alimentare cu echipament medical; - scutere de putere, motorete; Cele mai importante avantaje ale bateriilor VPRO AGM VRLA sunt: - nu necesită reîncărcare sau schimbarea electrolitului; - pot lucra în orice poziție; - se caracterizează prin eficiență și eficiență ridicată; - viață lungă 8-10 ani; - rezistență mare la deteriorarea mecanică și la temperaturi ridicate; - sigur de utilizat (fără scurgeri de electroliți, supape de presiune); ---------------------------------------- Durata de viață preconizată: 8-10 ani Capacitate (25 ° C): 18 Ah Tensiune ™ de: 12V Curent de încărcare: 5.4 A Înălțime totală: Ø 167 mm Tall> Ä ‡: Ø 167 mm Pe scară largă> Ä ‡: 77 mm Fundamentală> Ä ‡: 181 mm Greutate: 5,2 Kg + - 4% Rezistență internă (25 ° C): 15 mÎ la taxă completă Descărcarea proprie: 2-3% pe lună la 25 ° C Capacitate (40 ° C): A 102% Capacitate (25 ° C): La 100% Capacitate (0 ° C): A 85% Capacitate (-15 ° C): 65% Încărcare tampon: 13,5 - 13,8 V (-18 mV / C) Încărcare ciclică: 14,5 - 15,0 V (-30 mV / C)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Baterie foarte buna

am achizitionat-o pentru utilizare impreuna cu VOLT SinusPro-800E. Pa in acest moment functioneaza exact cum ar trebui in acest ansamblu, tinand cont de capacitatea ei.

Was this comment useful to you? Yes No

30 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

QR code

Hai in Clubul Nostru !

Fii la curent cu ultimile produse , oferte si promotii !

Meniu