Cele mai bune sisteme de smarthome / automatizare a locuinței: comparați SmartThings, Apple HomeKit, Amazon Alexa, HOME Assistant, Google Home si IFTTT

Așadar, ne-am propus să găsim cel mai bun sistem de automatizare a locuinței pentru nevoile dumneavoastră.  Citiți în continuare pentru mai multe despre cele mai bune sisteme de automatizare a locuinței pe care le puteți cumpăra astăzi.  

 

Cel mai bun sistem de automatizare a locuinței în general

 
 
avantaje dezavantaje
pro
  • Cea mai mare asistență în toate mărcile
  • Interacțiune intuitivă cu utilizatorul în aplicație
  • Automatizare fantastică
contra
  • Nu este compatibil cu Siri
  • Echipament scump
 

Caracteristici SmartThings : Comenzi vocale cu asistenți inteligenti pentru acasă | Ușor de utilizat | Compatibil cu peste 5.000 de dispozitive

Problema cu sistemele de automatizare a locuinței este că este important să găsiți unul care să se potrivească nevoilor dvs., care să fie ușor de utilizat pentru abilitățile dvs. și care să aibă o bună compatibilitate cu mărcile sau dispozitivele cu care doriți să rămâneți — iar SmartThings le are pe ambele. SmartThings este cel mai bun sistem de automatizare a locuinței deoarece, pe lângă suportul ridicat în rândul mărcilor, aplicația sa promite o interfață de utilizator simplă și prietenoasă. 

Navigarea în aplicația mobilă SmartThings este extrem de intuitivă: orice dispozitive, scene și automatizări preferate apar ca carduri chiar pe ecranul de pornire al aplicației, cu opțiuni pentru a adăuga mai multe dispozitive la doar o atingere cu un deget. Editarea, adăugarea și eliminarea automatizărilor sunt, de asemenea, ușor disponibile dintr-un meniu din partea de jos a ecranului.

Aplicația SmartThings vine cu toate telefoanele Galaxy, dar este disponibilă și în magazinul Google Play și în App Store pentru utilizatorii Apple. 

Alături de interfața sa de utilizare, SmartThings este probabil platforma care oferă cel mai mult suport pentru dispozitivele inteligente de pe piață. Cu protocoalele Wi-Fi, Zigbee și Z-Wave încorporate în hub-ul Aeotec, veți avea deja pe piață sute de mărci și peste 5.000 de dispozitive inteligente din care să alegeți. 

Creat de Samsung, puteți adăuga, de asemenea, dispozitive inteligente Samsung la casa dvs. inteligentă prin SmartThings, pentru a vă permite să vedeți cât timp aveți de folosit la mașină de spălat și uscător sau mașina de spălat vase chiar de pe dispozitivul mobil. De asemenea, utilizatorii pot controla luminile inteligente, determinând luminozitatea, culoarea luminii și temperatura albului, toate din aplicație. 

În plus, puteți adăuga control vocal cu SmartThings, cu posibilitatea de a adăuga Google Assistant și Amazon Alexa direct în aplicație.

 
 

Cel mai bun sistem de automatizare a locuinței fără hub

asistent la domiciliu
Home Assistant
avantaje dezavantaje
pro
  • Nu este nevoie să cumpărați hub
  • Timp de răspuns rapid
  • Mai sigur decât cloud-ul
contra
  • Nu la fel de ușor de utilizat ca altele
  • Poate fi necesar să achiziționați echipament
mai multe detalii

Caracteristici Home Assistant: nu necesită un hub pentru a controla toate dispozitivele | Funcționează cu peste 1.000 de API-uri | Interfață de utilizare simplificată

Home Assistant este un sistem open-source care permite utilizatorilor să-și controleze casa inteligentă într-un mod foarte intuitiv. Cel mai mare punct culminant pentru Home Assistant este că nu trebuie să cumpărați un hub pentru a-l folosi. Puteți rula Home Assistant pe Windows, MacOS, Linux, ODROID, Asus Tinkerboard sau un Raspberry Pi  — acesta din urmă fiind cel mai popular datorită consumului redus de energie. 

Home Assistant rulează local, extragând date din cloud doar atunci când nu există altă opțiune, făcându-l mai rapid, mai receptiv și mai sigur decât alte sisteme. În timp ce Home Assistant a avut anterior o reputație pentru o interfață complexă, de atunci a simplificat interfața de utilizare la ușurează navigarea pentru pasionații medii de case inteligente. 

Configurarea implică adăugarea locației dvs., alegerea unui administrator și preferințele dvs. Home Assistant va descoperi apoi dispozitivele și serviciile din rețeaua dvs. și vă va permite să le adăugați la configurația dvs. Odată ce totul este în mișcare, sperăm că veți vedea că Home Assistant este unul dintre cele mai rapide și mai receptive sisteme de automatizare a locuinței de pe piață. 

În plus, Home Assistant se integrează cu peste 1000 de API-uri diferite; va funcționa local, prin cloud, prin Zigbee și Z-Wave, prin Bluetooth și, în curând, cu Matter.

În ceea ce privește suportul pentru controlul vocal, puteți adăuga Amazon, Alexa și Google Assistant pentru a vă comanda casa inteligentă. Și, deși Home Assistant rulează pe un server local, puteți descărca și o aplicație mobilă ca însoțitor și pentru a vă controla dispozitivele și a primi alerte.

 

Cel mai bun sistem de automatizare a locuinței pentru utilizatorii Apple

apple-homekit
Apple
avantaje dezavantaje
pro
  • Aplicație ușor de utilizat
  • Compatibilitate ușoară cu Apple
  • Siri încorporat
contra
  • Suport scăzut
  • Fără geofencing pentru a debloca automat ușile
mai multe detalii

Caracteristici Apple HomeKit: Design simplu și caracteristici ușor de utilizat | Controlați funcțiile smart home de pe dispozitivul dvs. Apple | Putere de automatizare îmbunătățită

HomeKit este opțiunea Apple pentru sistemele inteligente de automatizare a locuinței. Un HomePod Mini sau un Apple TV 4K dublează ambele ca un hub pentru HomeKit , ceea ce este destul de ingenios având în vedere că primești două utilizări de la un singur dispozitiv. 

Aplicația mobilă HomeKit amintește de aplicația SmartThings în schița sa vizuală, dar aș spune că are un design mai simplu pentru a o face mai ușor de utilizat. Dispozitivele apar în aplicație sub formă de carduri, cu accesoriile preferate și o previzualizare a fluxului foto preferat, accesibilă din casa aplicației. 

În plus, în partea de sus a paginii apar comenzi rapide, cu butoane pentru a vă accesa sistemul de securitate, pentru a vedea ce dispozitive rulează și orice accesorii care nu răspund.

Am avut o experiență destul de bună în general cu aplicația Home de la Apple, deși găsesc unele erori din când în când și unele lucruri care ar putea fi simplificate, cum ar fi o modalitate mai ușoară de a vedea toate camerele pe o singură pagină. 

De asemenea, merită remarcat faptul că HomeKit și-a îmbunătățit puterea de automatizare în ultimii ani. Automatizările sunt adăugate cu ușurință în aplicația Acasă, care vă arată cum să le personalizați. Puteți avea diferite declanșatoare pentru automatizări, cum ar fi când cineva pleacă sau sosește, un moment al zilei, un accesoriu este controlat sau un senzor detectează ceva. 

Un dezavantaj al automatizărilor disponibile ale acestui sistem este că HomeKit nu va rula automatizări care implică deblocarea unei uși când ajungeți acasă, de exemplu, fără a confirma mai întâi de pe telefon. Acest lucru face parte din protecția Apple a securității utilizatorilor săi, dar înseamnă că, dacă doriți să deblocați automat încuietoarea inteligentă când ajungeți acasă, va trebui să deschideți aplicația de fiecare dată când ajungeți pentru a iniția acțiuni. În timp ce bug-ul de blocare elimină automat automatizarea, există câteva soluții neoficiale pe care le-am găsit a fi destul de eficiente. 

Deoarece Apple este mai strict în ceea ce privește securitatea datelor și politicile de confidențialitate a consumatorilor, HomeKit este limitat la dispozitivele certificate HomeKit. Deci, doar pentru că un articol este etichetat ca inteligent, nu va fi neapărat compatibil cu el. Este important să căutați întotdeauna acea etichetă pe un dispozitiv pe care doriți să-l cumpărați pentru ecosistemul dvs. de casă inteligentă Apple. 

Cu HomeKit, îți vei putea controla casa inteligentă de pe iPhone , iPad sau chiar Apple Watch , făcând din acesta cel mai bun sistem de automatizare a locuinței pentru utilizatorii Apple.

 
 

Cel mai bun sistem de automatizare a locuinței pentru control vocal

amazon-alexa
Amazon
avantaje dezavantaje
pro
  • Totul funcționează cu Alexa
  • Alexa este receptivă și mai inteligentă decât ceilalți
  • Boxe fantastice
contra
  • Aplicația nu este la fel de ușor de utilizat
  • Serviciu video limitat
mai multe detalii

Caracteristici Amazon Alexa: Comenzi vocale intuitive | Putere fantastică de automatizare prin aplicația Alexa | Interfață ușor de utilizat

Controlul vocal este un punct focal în automatizarea locuinței. Vrei să te simți ca un jucător înalt când intri și ai un robot asistent care te așteaptă 24/7, nu? 

După ce am încercat Google, Alexa și Siri, vă pot spune că pentru fanii controlului vocal, asistentul vocal potrivit vă poate face sau distruge casa inteligentă. Personal, consider că Alexa este cea mai precisă în răspunsurile ei și înțelegerea comenzilor mele, Google este probabil la mijlocul drumului, iar Siri o interpretează în continuare pe Sweet Caroline când îi cer să aprindă luminile de la parter.

Acum, Alexa nu este perfectă, știm asta. Dar ea este favorită pentru casele inteligente și merge pe ruta Amazon Alexa asigură o compatibilitate vastă, deoarece este cel mai popular asistent vocal de acolo.

Configurarea aplicației Amazon Alexa este destul de ușoară, platforma este construită în jurul Alexa și puteți adăuga cu ușurință dispozitive și vă personaliza casa. Iar cu configurația Amazon fără frustrare, configurarea noilor dispozitive va deveni și mai ușoară cu mai puțini pași. 

Îmi doresc ca unele lucruri precum rutinele și dispozitivele dvs. să fie mai ușor accesibile în aplicația Alexa. Deși ambele sunt disponibile în casa aplicației, mă trezesc distras de toate sugestiile Alexa. Și, să fiu sincer, aplicația nu este cel mai ușor de navigat la început. Te obișnuiești, totuși, și înveți să-ți faci drum cu ușurință, dar nu ar trebui să dureze atât de mult pentru a ajunge la acel punct.

Alexa este disponibil pe mai multe dispozitive Amazon, cum ar fi difuzoarele Echo și dispozitivele Fire TV. Funcționează prin Wi-Fi, Bluetooth, Zigbee (pe Echo 4th Gen, Echo Show, cu excepția 1st Gen și Echo Studio) și, mai recent, Matter.

Aplicația Alexa are o putere de automatizare destul de bună. Amazon se pregătește să facă asistentul vocal al Americii din Alexa, așa că depune un efort destul de mare pentru a se asigura că vă ajută la optimizarea productivității, rutinelor, cumpărăturilor, accesului dvs. la informații și evenimente curente și modul în care gătiți și vă bucurați de muzică. 

Un dispozitiv Echo, fie un difuzor, fie un afișaj, vă va oferi acces la mii de abilități și zeci de rutine disponibile pentru a profita la maximum de toate dispozitivele dvs. inteligente. Îți poți seta Echoul să detecteze un câine care latră și să-l pună pe Alexa să redă muzică liniștitoare sau să te lase să intri pentru a-l liniști. Alexa poate chiar să stingă o lumină când aude sforăit în cameră, cât de înfiorător este? Cool, mă refeream la cool.

Există nenumărate moduri de a profita de puterea de automatizare a Alexa și, cu popularitatea încă destul de mare, apar mai multe în fiecare zi. 

 

Cel mai bun sistem de automatizare a locuinței pentru ecosistemul Google

google-home
Google
avantaje dezavantaje
pro
  • Interfață de utilizator excelentă
  • Asistent vocal de încredere
  • Putere puternică de automatizare
contra
  • Nu prea mult suport cu alte mărci încă
  • Caracteristicile sunt mai degrabă de bază
mai multe detalii

Caracteristici Google Home: automatizare puternică | Foarte intuitiv și ușor de utilizat | Număr în creștere de dispozitive compatibile 

Mulți utilizatori de case inteligente au adoptat ecosistemul Google pentru controlul casei lor. Nu este o surpriză când considerați că Nest Thermostat a fost un dispozitiv revoluționar în internetul lucrurilor.

Google a luat numele Nest și a alergat cu el, creând o întreagă linie de gadgeturi inteligente pentru casă pentru a satisface nevoile clienților. Acest lucru facilitează utilizatorilor Google cu un termostat Nest să adauge un Nest x Yale Lock, un Chromecast și un Nest Hub sau Nest Mini pentru a-și completa casele.

Aplicația Google Home este de fapt una dintre cele mai bune dintre sistemele de automatizare a locuinței. Este ușor de navigat și extrem de intuitiv, cu casa aplicației oferindu-vă o vedere a tot ceea ce este conectat la Google Home, astfel încât să puteți accesa cu ușurință diferite categorii sau camere preferate.

Crearea de automatizări este de fapt destul de ușoară prin Google Home. Aveți declanșatorii, care funcționează ca declanșatori pentru automatizare, și apoi acțiunile care au loc ca urmare a declanșatorului. Puteți crea automatizări pentru când ajungeți acasă sau cu o frază pentru un declanșator, de exemplu, sau preferatul meu personal, „Hei Google, hai să gătim” pentru a aprinde luminile și ventilatorul din bucătărie, precum și pentru a reda știrile din bucătărie. . 

Ecosistemul Google a fost relativ exclusiv pentru alte mărci încă de la începuturile sale, cu toate acestea, cantitatea de dispozitive inteligente disponibile compatibile cu Google Home va exploda în curând odată cu lansarea Matter. Matter este un nou standard de conectivitate prin IP care este dezvoltat și este susținut de jucători importanți din tehnologie: Google, Amazon, Apple, Zigbee Alliance și alții. 

Google se așteaptă să integreze fără probleme dispozitivele compatibile cu Matter cu dispozitivele Google Home actuale. Deci, deși nu există o mulțime de dispozitive compatibile pe piață în acest moment, Google sperăm să vadă o schimbare în acest sens în lunile următoare.

 

Cel mai bun sistem de automatizare a locuinței pentru a automatiza totul

ifttt
IFTTT
avantaje dezavantaje
pro
  • Aplicație ușor de utilizat
  • Adăugați automatizări dincolo de casa inteligentă
  • Încercare gratuită
contra
  • Este necesar un abonament pentru unele opțiuni
  • Probleme cu aplicația raportate
mai multe detalii

Caracteristici IFTTT: Puteți utiliza smartphone-ul sau tableta pentru comenzi | Comenzi automate simple | Poate face și funcții mai intuitive, cum ar fi activarea notificărilor 

Ești un fan al automatizărilor care trec dincolo de casa ta? IFTTT se bazează pe axioma de programare „Dacă asta, atunci aceea” și a devenit o opțiune populară pentru mulți utilizatori de casă inteligentă. 

Nu aveți nevoie de un hub pentru a adopta IFTTT în casa dvs., îl puteți descărca pur și simplu pe telefonul Apple sau Android și să vă înregistrați pentru un cont. Pronunțat „ift”, IFTTT combină serviciile în applet-uri, cunoscute și sub numele de automatizări, și puteți alege dintre diferitele deja disponibile în biblioteca lor. 

Deși o aplicație populară este aceea de a face ca aplicațiile și conturile de pe dispozitivul mobil să comunice între ele pentru a efectua automatizări, este utilă și pentru dispozitivele inteligente de acasă. Desigur, nu poți să cumperi doar un bec inteligent și să-l conectezi la IFTTT, ci este un sistem de automatizare în sensul literal.

Dacă aveți dispozitive inteligente de acasă în casă și doriți să le automatizați în mai multe moduri decât permite casa dvs., IFTTT vă poate ajuta. Puteți adăuga automatizări simple, cum ar fi aprinderea luminii la apus, sau puteți adăuga automatizări care depășesc elementele de bază ale casei inteligente, cum ar fi activarea automată a notificărilor push atunci când plecați de acasă. 

Deși nu trebuie să cumpărați un hub pentru a utiliza IFTTT, nimic nu este gratuit în viață: oferă planuri bazate pe abonament pentru a-și folosi appleturile. Iată cum stau aceste planuri:

  • Gratuit:  până la cinci applet-uri
  • Pro (2,50 USD/lună): Până la 20 de aplicații, viteze mai mari, aplicații cu acțiuni multiple
  • Pro+ (5 USD/lună): Apple-uri nelimitate, viteze mai mari, mai multe conturi, instrumente pentru dezvoltatori
 

SmartThings ocupă primul loc ca cel mai bun sistem de automatizare. Este un sistem complet, foarte compatibil, care vă va ajuta să vă gestionați în mod intuitiv casa inteligentă la întregul său potențial. Este un sistem grozav pentru utilizatorul care vrea să își poată alege dispozitivele și aparatele inteligente cu puține limitări. 

 

Sistem de automatizare Considerent Este necesar un hub? Control vocal Zigbee Z-Wave Ușurință în utilizare Cel mai de încredere Cea mai bună compatibilitate
SmartThings Cel mai bun per total
HOME Assistant Cel mai bun fără hub cu dongle
Apple HomeKit Cel mai bun pentru utilizatorii Apple
Amazon Alexa Cel mai bun pentru controlul vocal
Google Home Cel mai bun pentru ecosistemul Google
IFTTT Cel mai bine este să automatizezi totul

Alegerea sistemului perfect de automatizare a locuinței se va reduce cu siguranță la nevoile dvs. de casă inteligentă și la locul în care îl vedeți în viitor. De exemplu, dacă vă considerați oarecum priceput la tehnologie sau aveți un Raspberry Pi în jur, încercarea Home Assistant ar putea fi o modalitate bună de a începe.

Sau dacă aveți deja un ecosistem Amazon în lucru cu un Echo Dot aici sau acolo, puteți continua pe această linie. Te superi să plătești un abonament? Cumpărați un hub? Toate acestea sunt lucruri care afectează alegerile pe care le faci în sistemele de automatizare.

Alege acest sistem de automatizare… dacă doriți…
SmartThings Un sistem ușor de configurat și utilizat, cu compatibilitate ridicată cu dispozitivele inteligente de vânzare.
Home Asistant O mică mestereala în schimbul unui sistem de automatizare rapid, rulat local, pentru majoritatea dispozitivelor inteligente.
Apple HomeKit Un ecosistem Apple cu confidențialitatea și securitatea datelor în prim plan.
Amazon Alexa Pentru a vă controla casa inteligentă cu vocea, cu una dintre cele mai bune asistențe vocale.
Google Home Un ecosistem Google pentru a vă controla dispozitivele.
IFTTT Un sistem de automatizare care depășește casa ta și poate chiar automatiza rețelele sociale și multe altele.

Ne-am combinat experiența în internetul lucrurilor și experiența cu dispozitive inteligente și sisteme de automatizare pentru a testa aceste platforme și a le alege pe cele mai bune. 

Este esențial să alegeți sistemul de casă inteligentă potrivit, deoarece o casă inteligentă este o investiție în viața de zi cu zi. Vrei ca acea investiție să aibă sens în ceea ce privește modul în care tu sau familia ta o vei folosi și dorim să faci alegerile potrivite pentru tine.

Înainte de a căuta sisteme, evaluați-vă obiectivele pentru automatizarea locuinței. Există anumite camere, sarcini sau funcții care sunt cele mai importante pentru dvs.? Care este bugetul tău? După ce v-ați determinat obiectivele specifice, găsirea sistemului potrivit este mult mai ușoară.

Un sistem de automatizare a locuinței este motorul pentru casa ta inteligentă, este software-ul pe care îl rulează hub-ul tău pentru a vă conecta toate dispozitivele și care vă permite să interacționați cu ele, permițându-vă să setați automatizări, scene, rutine și programe și să aveți control asupra acestora.

Sistemul de automatizare a locuinței pe care îl alegeți ar putea determina cum arată casa dvs. inteligentă și cum funcționează, până la marca de becuri pe care le veți putea cumpăra. Și având diferențe relevante în interfața utilizatorului și capabilități, este important să alegeți cel potrivit pentru nevoile dvs.

A avea o casă inteligentă înseamnă de obicei că ți-ai configurat dispozitivele cu un protocol fără fir, astfel încât acestea să ruleze fie cu control vocal, automat, cu rutine sau programe, fie cu controlul lor de la distanță cu un dispozitiv mobil sau computer. 

Automatizările sunt setate atunci când dispozitivele dvs. reacționează la un declanșator fără implicarea dvs. în momentul în care se întâmplă. Acest declanșator poate fi o acțiune din partea dvs. sau a altcuiva, sau un program, schimbări de temperatură sau vreme, mișcare sau starea dispozitivului. Automatizările pot fi simple sau complicate. Puteți seta mai multe dispozitive să funcționeze împreună, cum ar fi pornirea dezumidificatorului și a unui ventilator de tavan când umiditatea atinge 70%, de exemplu. 

Deci, puteți avea o casă inteligentă fără automatizare, dar ar fi greu să aveți automatizări fără o casă inteligentă.

Când luați în considerare costurile pe care le implică instalarea unui sistem de automatizare a locuinței, îl puteți împărți în două categorii principale: costul de pornire și completările. Când luați în considerare suma de pornire pe care sunteți dispus să o puneți în casa dvs. inteligentă, vorbiți cu adevărat despre ceea ce vă va face să mergeți și care va determina probabil ce dispozitive inteligente puteți adăuga în continuare. 

Costul de pornire

Pentru început, gândiți-vă la costul unui hub sau server, de obicei de la 100 USD până la 200 USD, plus elementele de bază pe care doriți să vă începeți casa — dacă este vorba despre o sonerie video, niște lumini inteligente, un sistem de securitate, camere, cum doriți. . Costul de pornire va fi determinat de aceste variante. 

Când am decis să-mi fac casa mai inteligentă, am optat pentru HomePod Mini de la Apple, care costa aproximativ 100 de dolari, un sistem de securitate, sonerie video, încuietoare inteligentă, câteva becuri inteligente și trei camere. Acest cost de pornire a fost de aproximativ 900 USD în total, ceea ce nu este ieftin, dar cu siguranță nu este la fel de scump ca ceea ce m-ar fi costat toate acele articole în urmă cu doar trei sau patru ani.

Costul completărilor

După ce stabiliți care sunt elementele de bază ale sistemului dvs. de automatizare a locuinței, ar trebui să vă imaginați ce veți adăuga probabil în continuare, peste 1 până la 3 ani, astfel încât să puteți vedea dacă costul acestuia se potrivește bugetului dvs. 

Să presupunem că alegeți Home Assistant pentru sistemul dvs. de automatizare a locuinței și că ați cumpărat un Raspberry Pi pe care să îl rulați. Dacă alegeți Home Assistant, veți avea aproape alegerea de la ce dispozitive inteligente puteți cumpăra în continuare, deoarece puteți adăuga orice, de la Philips Hue la Ecobee la IKEA și Lutron. Posibilitatea de a alege dintre dispozitive scumpe sau ieftine înseamnă că costul adăugărilor pe linie nu va fi la fel de mare ca în cazul altor sisteme.

Pe de altă parte, să presupunem că ați ales Apple HomeKit pentru sistemul dvs. de automatizare a locuinței. În timp ce Apple s-a angajat să extindă suportul pentru alte mărci în viitor, HomeKit este încă destul de greu de lucrat din cauza lipsei de compatibilitate. Aceasta înseamnă că nu puteți alege dintre atât de multe dispozitive pe care să le adăugați în mod nativ la sistemul dvs. de acasă, cu excepția cazului în care adăugați și o punte pentru HomeKit.

Un Raspberry Pi este o resursă excelentă de adăugat la sistemul dvs. de automatizare a locuinței dacă nu vă deranjează puțină mestereala. Avem unul care rulează în casa noastră cu Homebridge și Home Assistant și elimină nevoia de a cumpăra un hub separat. 

Dacă aveți un Raspberry Pi în jur și decideți să încercați viața de acasă inteligentă, luați în considerare cu siguranță să jucați cu Home Assistant și să vedeți cum vă place.

Bricolagii se bucură: majoritatea sistemelor de automatizare a locuinței sunt comercializate pentru a fi instalate și configurate chiar de consumatori. Sistemele de securitate nu mai sunt ceva ce cumpărați de la un vânzător din ușă în ușă și cereți pe cineva să vină să instaleze și să vă taxeze sute de dolari pe lună în abonamente. Iar luminile inteligente și multe alte dispozitive sunt disponibile pentru vânzare la marile magazine de vânzare cu amănuntul și magazine online.

Pur și simplu faceți câteva cercetări pentru a alege care este sistemul de automatizare a locuinței potrivit pentru casa și nevoile dvs. este tot ce aveți nevoie pentru a vă face casa inteligentă. După aceea, fiecare dispozitiv inteligent vine cu instrucțiuni ușor de urmat de configurat și adăugat la rețeaua dvs., poate o muncă simplă cu o șurubelniță sau un burghiu dacă doriți să-l montați. Acest nivel ridicat de personalizare și capacitatea de a le face singur vă oferă control complet asupra casei dvs. inteligente.

 

 

sursa : https://www.zdnet.com/home-and-office/smart-home/amazons-new-echo-hub-may-be-its-most-important-smart-home-product-yet/

Leave a Comment


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/dandumit/public_html/blog/wp-includes/functions.php on line 5349